Oud-kaart-koning Ruud Hendriks wint ook vierde ronde Klaverjascompetitie DFC

23 november 2011 801x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oud-kaart-koning Ruud Hendriks wint ook vierde ronde Klaverjascompetitie DFC

De vierde ronde van de Klaverjascompetitie DFC is afgelopen vrijdagavond gewonnen door Ruud Hendriks die ook al in de vorige ronde triomfeerde. Ruud, die in het verleden al enkele malen Klaverjaskoning van DFC was, won in oktober ook al de derde ronde.

Totaal 18 personen waren aanwezig, meldt medeorganisator Peter Geijp. Per ronde werden twee mensen uitgeloot zodat op vier tafels werd gestreden.
 
,,Het was wederom gezellig dus er werd met plezier gekaart. Je merkte wel dat er maar moeizaam punten werden vergaard want het was tijdens het kaarten vrij stil. Hier en daar een schaterlach maar het viel wel op dat men geconcentreerd aan het kaarten waren. De uitslagen vielen daarom ook niet zo hoog uit met maar twee personen boven de 5000 punten´´, aldus Peter Geijp.
De uitslag van vrijdagavond jl.: 1 Ruud Hendriks 5111 punten, 2 Peter Geijp 5003, 3 Jan Breet 4891, 4 Pleun v Gelderen 4887, 5 Jack Bakker 4727.
 
*De volgende klaverjasavond staat in het teken van de Kerst en zal plaatsvinden op vrijdag16 december. Inschrijven kan dan vanaf 19.30 uur. Loten en aanvang kaarten acht uur. ´We proberen voor een ieder een leuk Kerstpresentje te verschaffen´, besluit Peter Geijp.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com