Nivard van Hekezen (E2) was Pupil van de Week bij DFC tegen Meerkerk

12 november 2011 1594x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nivard van Hekezen (E2) was Pupil van de Week bij DFC tegen Meerkerk

Nivard van Hekezen (10) was bij DFC – Meerkerk Pupil van de Week. Hij mocht vanmiddag de bespreking bijwonen en aan de hand van scheidsrechter Van der Werff uit Drunen het veld betreden. Nivard verrichtte de aftrap en na afloop mocht hij uit handen van speler Erik Vos in de bestuurskamer het gebruikelijke DFC-vaantje en de bal met daarop handtekeningen van de roodwitte spelers in ontvangst nemen.

Nivard speelt in DFC E2. Zijn teamleiders noemen hem ´een prettige jongen in de omgang die altijd goed oplet als er iets uitgelegd wordt´. ,,Nivard speelt als vleugel verdediger rechtsachter, hij zou ook makkelijk als centraal speler ingezet kunnen worden. Doordat hij heel goed bal kan afpakken en hierna zuiver en loeihard kan trappen is hij de geschikte jongen op de juiste plaats.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com