NAR VEURE: Bert Boogert is de nieuwe Prins*Ook nieuwe opper en hofdames

7 november 2011 1426x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NAR VEURE: Bert Boogert is de nieuwe Prins*Ook nieuwe opper en hofdames
Zaterdag vond de ouverture van DFC´s carnavalsseizoen plaats. Het roodwitte carnavalsgilde Nar Veure presenteerde onder meer zijn nieuwe prins Krommediek tijdens een traditioneel groot gala in de feestelijk ingerichte sportzaal. De nieuwe prins staat bij de burgerlijke stand ingeschreven onder de naam Bert Boogert, die eerder opper was bij Nar Veure.
 
De ouverture werd muzikaal omlijst door een bekende Dordtse feestzanger en een wervelend optreden van de kapellen De Afzakkers, Satte Erremenieke, Rataplan, Quiznix, Rolling Tones en Bar Gebeure.
 
Gilde-prominent Gert-jan van Es doet namens Nar Veure verslag: ,,Tussen de Tiroler toppen aan de rand van een Tiroler berghut vond dan de prinseninstallatie plaats. In een druk bezochte feestzaal was het rond 23.00 uur opper Edwin de Jager die als eerste aan het publiek werd gepresenteerd. Vervolgens was het de beurt aan de Raad van Elf waarin diverse nieuwe gezichten waren te zien. De raadsleden werden begeleid door 11 Tiroler Mädchen, wat voor een hilarische binnenkomer zorgde.´´
 
,,Hierna was het de beurt aan de hofdames. De twee nieuwe kanjers voor het komende seizoen zijn Kelly Blom en Joanna Henraat. Daarna was het nog wachten op de oude / nieuwe prins Krommediek. Uit de Tiroler berghut werd niemand minder dan Bert Boogert tevoorschijn getoverd als de nieuwe Prins Krommediek.´´ Nadat iedereen officieel was geïnstalleerd was het muzikale woord aan hofkapel Bar Gebeure en kwam het feest pas echt los.
 
**Enkele andere activiteiten op de agenda van Nar Veure:
*Zaterdag 4 februari 2012 Nar Veure Bal (locatie DFC)
*Zondag 5 februari Familie Carnaval (locatie DFC)
*Zaterdag 18 februari Stadsoptocht
*Zaterdag 18 februari Narretrappersbal.
*Meer info op: www.narveure.nl
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com