KAMPIOEN!: DFC D2 pakt najaarstitel na fraaie zege op Heerjansdam D3

27 november 2011 1272x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KAMPIOEN!: DFC D2 pakt najaarstitel na fraaie zege op Heerjansdam D3

Op deze mooie dag mochten de boys weer aan de bak. Deze keer voor het kampioenschap. Tegenstander Heerjansdam D3 had zich zaterdag ´ iets versterkt  met andere spelers´. De thuisploeg speelde de eerste helft goed mee, maar mede door goede inzet in het begin van de eerste helft gingen we rusten met een 0-2 voorsprong.

Na een goede peptalk joegen we in de tweede helft de ´grote´ Heerjansdam-spelers op en speelden ze van de mat met soms oogstrelende aanvallen. De 0-3 zat er snel in. Een klein foutje achterin (penalty) betekende 1-3 maar dat werd gelijk weer goedgemaakt: 1-4. Uiteindelijk werd het nog een zeer verdiende 1-5.
 
Hulde jongens, jullie hebben deze wedstrijd en kampioenschap verdiend. Na de wedstrijd werd het kampioenschap groots gevierd. Bij DFC hebben samen met D1, dat ook knap kampioen werd, het gezamenlijk gevierd.
 
De volgende spelers hebben het Najaarskampioenschap van D2 gerealiseerd: Keeper Kevin, laatse man Max, voorstopper Glenn, links-back Adam, rechts-back Jimi, middenvelders Talha / Youssef / Enis / Auke / Furkan en de aanvallers Mert en Stan. Mustapha onze allrounder werd aan D1 uitgeleend wegens te weinig spelers – bedankt daarvoor namens de trainers.
Dank ook aan coach/trainer Pierre, vlagger Johan, leider Martijn en alle ouders die er altijd zijn en voor vervoer zorgen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com