JEUGDBEKER: DFC MC1 – Hardinxveld MC1 1-1

30 november 2011 1339x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGDBEKER: DFC MC1 – Hardinxveld MC1 1-1

Zaterdag jl. stond het derde bekerduel op het programma. Hardinxveld was onze tegenstander en omdat we in de competitie 2-0 uit hadden verloren waren de meiden super gemotiveerd om  revanche te nemen. We waren tenslotte niet weggespeeld in de polder – dus begonnen we met een goede concentratie en 200 procent vechtlust.

Dat laatste zorgde ervoor dat we de slag op het middenveld snel controleerden. Het spel ging over en weer maar wij kregen de beste kansen. Amber met een snelle sprint alleen op de keepster af maar bij het laatste balcontact net iets te ver voor haar uit. Charissa met een soort van slalom vanaf de middenlijn ook alleen oog in oog met de goalie maar ook zij werd afgestopt door de keepster. Naarmate de rust in zicht kwam werd de druk op de goal van onze gasten opgevoerd. Deniz zag twee keer haar knal vanaf de 16 meter geblokt worden en Danique haar schot op doel werd via een been corner getikt.
 
Charissa ging een aantal keren over links langs de verdediging en zette de bal dan goed voor. Een van deze aanvallen leidde tot de 1-0 maar werd op aandringen van de grensrechter afgekeurd wegens buitenspel. En met een 0-0 gingen we dan ook rusten. Na de rust pikten we de draad weer op en kwamen eigenlijk niet in moeilijkheden. Hier en daar een kansje totdat een verdedigster van Hardinxveld de bal niet snel genoeg weg schoot waardoor Amber de bal kon terugleggen op Kelsey. Die liet vanaf zo´n 35 meter de bal met een mooie boog binnenkant paal in de goal ploffen. Een prachtige goal (van wie zou ze het hebben hahah ), 1-0 met nog 10 minuten te spelen.
 
Bij winst zouden wij door zijn maar bij gelijkspel of verlies zou Hardinxveld doorgaan in het bekertoernooi. Helaas scoorde Hardinxveld met een bijna soort gelijke goal de 1-1 vlak voor tijd en konden we geen vuist meer maken voor een winnend doelpunt. Helaas de stand bleef 1-1 dus. Hardinxveld bekert verder maar ondanks dat kregen we meer dan lof van de Hardinxveldse aanhang die toegaf dat wij de winst verdienden. Hun keepster had het dit seizoen nog niet zo druk gehad.
Jammer meiden maar toch erg goed gespeeld en met goede moed verder gaan. (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com