JEUGD: Nieuw Lekkerland MC1 – DFC MC1 1-6*Twee hattricks!

9 november 2011 535x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Nieuw Lekkerland MC1 – DFC MC1 1-6*Twee hattricks!

De meiden van MC1 moesten zaterdag al vroeg uit de veren. Op het programma stond de uitwedstrijd tegen Nieuw Lekkerland – dus om 8.00 uur verzamelen en op naar de polder. We speelden daar op een mooi nieuw kunstgrasveld dat zelfs nog niet officieel geopend was.

Ondanks dat we bij DFC altijd op het kunstgras trainen hadden we veel moeite om grip op de wedstrijd te krijgen. Bijna iedere bal stuiterde van de voet of werd maar half geraakt. We speelden veel op de helft van de tegenstander maar zij waren best gevaarlijk met aanvallen van twee zeer snelle spitsen en kwamen dan ook op een 1-0 voorsprong . Wij gingen wel vol in de aanval maar hadden net de scherpte niet om het net te doen bollen. Amber scoorde uiteindelijk de gelijkmaker -met een mooie passeerbeweging in het strafschopgebied plaatste ze de bal mooi buiten bereik van de keepster en met een 1-1 stand gingen we rusten.
In de rust even een praatje gehouden over wat er fout ging en hoe het verder moest gingen. De meiden met het volle vertrouwen weer het veld in. Vanaf het eerste fluitsignaal stond daar een heel ander team – het team wat we wekelijks zien strijden, knokken voor elke bal en niet te vergeten teamwork.
Weer speelden we bijna de hele wedstrijd op de andere helft maar nu gingen de kansen er wel in. Minou verzuimde om een misverstand in de verdediging af te straffen, maar was daarna tweemaal koelbloedig in de afronding en scoorde de 1-2 en 1-3. Amber scoorde de 1-4 weer met goeie actie over links en de bal met rechts langs de keepster.
Minou maakte haar hattrick compleet door weer een poeier van een meter of 10. Amber scoorde ook haar derde – met een mooie boogbal verraste zij de doelvrouw en zette daarmee de eindstand van 1-6 op het scorebord.
Na een slecht begin de wedstrijd toch nog verdiend gewonnen Proficiat meiden. (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com