JEUGD: Hardinxveld MC1 – DFC MC1 2-0

2 november 2011 785x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Hardinxveld MC1 – DFC MC1 2-0

Dit zou een moeilijke wedstrijd worden want Hardinxveld had pas 1 doelpunt tegen en 59 voor – dus was de tactiek om stevig te verdedigen en te gokken op snelle counters van Amber ,Charissa of Hansje. Hansje en Emily speelden met ons mee omdat we drie afwezigen hadden. Minou en Kelsey waren samen op pad en Selin had s’middags een feestje.

We stonden vrij snel onder druk Hardinxveld tikte de bal veelvuldig rond om onze verdediging open te breken maar Lin,Lot,Yo en Sharon bleken door hun inzet en vechtlust niet te verslaan. Hier en daar een schot richting Emily maar die stond goed te keepen en had alle ballen klemvast. We waren niet kansloos want dit was echt een duel dat het ene team veel balbezit heeft en de ander stiekem met een snelle uitval de goals zou maken. Een kans voor Amber en Hansje alleen op de keepster af maar de bal net naast zag gaan. Tot aan de rust bleef de stand 0-0.
 
Na rust kwamen wij toch ook veel meer aan voetbal toe met verschillende kansjes en Amber met een versnelling vanaf haar eigen helft de bal onder de keepster door schoot maar door een verdedigster van de lijn werd gered. Helaas als dit een goal had geweest dan had ik het nog wel willen zien of Hardinxveld daar tegen bestand zou zijn geweest.
 
Uiteindelijk scoorde de thuisploeg met een raar schot die per ongeluk door de benen van een DFC-er in de verre hoek rolde 1-0. We kregen weer kansen en verdiende door de vechtlust en het als team knokken voor elke meter eigenlijk wel de gelijkmaker maar dan heb je pech en valt de 2-0 van uit het niets met een dwarrelbal in onze goal.
Jammer meiden voor 200 procent geknokt en gestreden maar zonder punten weer terug naar Dordrecht gereden.  (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com