JEUGD: DFC MC1 – IFC MC1: 2-2

2 november 2011 774x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC MC1 – IFC MC1: 2-2

Donderdagavond jl. de bekerwedstrijd DFC MC1 – IFC MC1. Met op de achtergrond de fel brandende lichtmasten van FC Dordrecht -AZ . We begonnen goed en aanvallend aan de wedstrijd en kwamen ook binnen vijf minuten al op 1-0 voorsprong. Minou maakte een snelle actie over de rechterflank en zette de bal goed voor. Shirley was ongezien naar de eerste paal gekomen nam de bal vanuit de lucht goed aan en ronde direct af in de korte hoek: 1-0.

De wedstrijd ging gelijk op met veel strijd op het middenveld en aanvallend waren ook beide teams aan elkaar gewaagd. Bij de 2-0 zette Shirley met een listig steekballetje Minou die de bal diagonaal hard in de goal knalde – de IFC-goalie heeft de bal alleen maar voorbij horen komen. Maar in plaats dat wij ons derde en vierde doelpunt maakten, kwam IFC vlak voor rust terug in de wedstrijd door een misverstand in de Dordtse verdediging: 2-1.
 
Na de rust hadden wij de beste kansen.Een aanval vanuit het boekj ,Amber kwam op de middenlijn in balbezit zette de aanval op langs de lijn, versnelde en bracht de bal hard richting penaltystip waar Minou de bal direct vanuit de lucht op haar schoen wilde nemen maar de bal verkeerd raakte en naast schoot. Dat was echt jammer. Charissa kwam ook nog 1 op1 met de keepster maar lobte de bal net over de goal. Toch was het wachten op de 3-1 maar die ging uiteindelijk niet vallen want op het moment dat FC Dordrecht de 2-2 maakte tegen AZ scoorde ook IFC de 2-2. Dus met een hoop lawaai vanuit het stadion liepen zij trots richting eigen helft. Leuk moment .
 
Na het laatste fluit signaal van scheidsrechter Jack Bakker (bedankt nogmaals)hebben we nog strafschoppen genomen en met 5-3 gewonnen. Achteraf was het niet nodig omdat we nog 1 wedstrijd in de poule moeten spelen (klein misverstand maar nu hebben alle meiden deze spanning ook kunnen ervaren). Goed gespeeld meiden en de inzet was weer top. (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com