JEUGD (5): DFC E3 – IFC E5 5-2

13 november 2011 700x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (5): DFC E3 – IFC E5 5-2

Het kampioenschap komt langzaam dichterbij en vandaag kon weer een volgende stap gezet worden. Omdat Colin er niet bij is komt Jayleeson het team weer aanvullen. Hij trainde de afgelopen weken al vol overgave mee.

Na een rustig begin wordt IFC langzaam maar zeker vastgezet op eigen helft en na goed voorbereidend werk van Nick is het Sükrü die de score opent. Toch houdt IFC knap stand, maar mede door goed verdedigen van Ryan wordt IFC nergens gevaarlijk.
De score wordt uitgebreid door Nick, en Stijn schiet na een goed uitgespeelde aanval de 3-0 binnen. IFC komt gevaarlijk voor het doel en krijgt een corner. Deze wordt bij de tweede paal neergelegd en de aanvaller van IFC schiet de bal via Efe in het doel. Keeper Mert heeft het nakijken. De DFC’ers zijn echter niet onder de indruk en een corner van Jayleeson wordt door Efe schitterend in het doel gevolleyd, waarna de rust is bereikt.
 
De tweede helft gaat DFC door met het goede spel, maar kan geen gaten slaan in de stugge verdediging van IFC. Stijn probeert een goede counter van IFC te verijdelen, maar verkijkt zich op de snelheid van hun aanvaller: penalty! Keeper Michael is kansloos op de inzet.
 
Weer heeft DFC het beste van het spel, maar is het IFC die uit een corner de beste kans krijgt. Nu is het keeper Michael die met twee hele goede reddingen de bal uit het doel houdt. Dan komt de mooiste aanval: Efe breekt door op rechts en speelt drie tegenstanders uit en legt de bal terug: het schot wordt echter door de keeper van IFC op katachtige wijze uit zijn doel gehouden. Dit had een doelpunt verdiend! Het is uiteindelijk Mert die het laatste woord heeft en de uiteindelijke 5-2 uitslag op het bord zet. Een mooie en spannende tweede helft.
 
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Drechtstreek op het programma. E3 kan dan op eigen kracht het kampioenschap binnen halen. Met het goede spel van de afgelopen wedstrijden kunnen ze vol vertrouwen deze wedstrijd tegemoet zien!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com