JEUGD (4): Wieldrecht E6 – DFC E4 4-1

13 november 2011 751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Wieldrecht E6 – DFC E4 4-1

Toch ook nog maar even een verslagje plaatsen van de wedstrijd van vorige week. Deze wedstrijd tegen Wieldrecht ging met 4-1 verloren. Binnen zes minuten stonden we 3-0 achter doordat er niet verdedigd werd.

De rest van de wedstrijd was het dus een gelijkspel (1-1). Maar over de hele wedstrijd gekeken was Wieldrecht beter en feller in de duels. Jan maakte na rust nog de 3-1 en Jelle had nog een mooie kans op de 3-2 maar die ging net naast. Dat was wel jammer want we herpakten onszelf goed in het begin van de tweede helft. Wieldrecht scoorde uiteindelijk nog de 4-1 en voor de jongens was het een goede les dat we altijd scherp moeten zijn ook al is er zes keer op rij gewonnen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com