JEUGD (3): DFC E4 – Dubbeldam E8 2-1

13 november 2011 716x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC E4 – Dubbeldam E8 2-1

Vandaag staat de wedstrijd tegen Dubbeldam op het programma. Willen we de kansen op kampioenschap in eigen hand houden dan moeten we winnen. We beginnen gelijk goed, Jan geeft vanaf rechts een mooie pass naar Naomi die de bal in de linkerhoek schiet, maar de keeper weet de bal nog net naast te tikken. Een tijd lang speelt het spel zich vooral af op het middenveld, waarbij wij wel meer balbezit hebben. We krijgen alleen wat kansen met afstandsschoten die naast gaan.

Ook Dubbeldam komt niet echt in de buurt van keeper Jelle. Max Xander en Luca staan ook erg goed te verdedigen. Het spannendst zijn de laatste zes minuten. Luca stuurt Jan de diepte in op rechts met een mooie pass. Jan schiet vanaf de achterlijn de bal strak voor het doel langs en Naomi kan de bal nota bene met rechts intikken: 1-0. Daarmee scoort zij haar eerste doelpunt van het seizoen.
Echter Dubbeldam krijgt nog twee goede kansen. Bij de eerste weet Jelle het schot net naast te tikken.Vervolgens wordt er uit de corner de bal op de paal gekopt en heeft Jelle de rebound. Gelukkig kunnen we met 1-0 naar de limonade gaan.
 
In de tweede helft krijgt Naomi weer een prachtige kans op de 2-0. Vanaf rechts weet Jelle de bal schitterend voor te geven naar Naomi die bij de tweede paal staat, maar haar schot gaat net naast. Ook Jelle krijgt kans op de 2-0, hij mag een penalty nemen die gestopt wordt door de keeper. Uit een counter weet Dubbeldam de gelijkmaker te scoren: 1-1.
 
Maar we geven niet op, iedereen gaat voor de overwinning en gaat er vol in. Uit een corner van Max schiet Eren op doel, waarbij de bal net op of achter de lijn tegengehouden wordt, maar de verdediging werkt de bal zelf nog achter de keeper. Het is 2-1. Wij zetten dit doelpunt op naam van Eren. Met vereende krachten en goed meeverdedigen van iedereen weten we de voorsprong te behouden en halen we zo de 3 punten binnen.
 
Jongens en meid jullie hebben je geweldig gerevancheerd van de wedstrijd van vorige week en hebben laten zien dat je allemaal voor elke bal wil vechten. Volgende week kunnen we kampioen worden als we van ASWH winnen. Dat zal niet makkelijk zijn want thuis hebben we maar net met 4-3 van ze gewonnen. Maar als jullie met zoveel inzet spelen als vandaag dan heb ik er alle vertrouwen in.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com