JEUGD (3): ASWH E8 – DFC E4 1-2

20 november 2011 1036x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): ASWH E8 – DFC E4 1-2

Vandaag staat de wedstrijd tegen ASWH op het programma. De vorige keer hadden we het lastig en wonnen we uiteindelijk met 4-3. Vooral hun twee snelle aanvallers kregen toen veel kansen. Helaas kan Max er niet bij zijn, hij is een weekendje weg en is Eren ziek. Gelukkig kan Nick een helft meespelen, waardoor we de eerste helft nog een wissel hebben.

Vanaf het begin hebben wij meer balbezit en komen we regelmatig voor het doel van de keeper. Na 10 minuten valt de 1-0. Nick valt vanaf rechts aan en schiet op doel, maar de keeper kan de bal tegenhouden. Echter Jan is er snel bij om de rebound in het doel te schieten: 0-1. Bij een van de weinige aanvallen van ASWH weet hun aanvaller de bal tussen vier verdedigers door te schieten en is het 1-1. Door al die verdedigers zag Jelle de bal te laat.
 
Maar we laten het er niet bij zitten en blijven goed voetballen. Vooral aanvoerder Denilson is lekker fel bezig op het middenveld. Na een aanval over links kan Jan de bal voorgeven, de keeper komt ver uit zijn doel maar Denilson is net eerder bij de bal en draait heel behendig om de keeper heen en scoort de 1-2. Dat is ook de ruststand.
 
In de tweede helft hebben we geen wissels meer en gaat Noah keepen. Luca en Xander staan achterin en staan heel goed te verdedigen. De aanvallers van ASWH krijgen niet veel kansen. En als de bal in de buurt van Noah komt dan gooit hij zich met gevaar voor eigen leven vol op de bal. Het middenveld wordt gevormd door Jelle en Denilson die veel mee aanvallen en meeverdedigen.
 
Naomi op links en Jan op rechts vormen de aanval en we krijgen nog meerdere kansen. Vooral Jan kan met zijn snelheid veel gevaar stichten. Maar bij alle drie mooie kansen schiet hij de bal net naast. Ook Naomi krijgt nog een mooie kans na een pas van Jan, maar met rechts heeft ze niet zo’n hard schot als met links en de keeper stopt de bal.
 
Uiteindelijk blijft het 1-2, maar dat is voldoende want met deze overwinning op zak zijn we KAMPIOEN. Super gespeeld jongens en meid, jullie hebben hard gevochten voor deze overwinning. Nou kunnen we volgende week thuis tegen De Alblas lekker vrijuit spelen en daarna het kampioenschap vieren.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com