JEUGD (2): DFC E3 – Oranje Wit E10 14-0

6 november 2011 682x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC E3 – Oranje Wit E10 14-0

Na de vrij gemakkelijke winst in de eerste wedstrijd gaan de jongens vol vertrouwen deze wedstrijd in. We spelen 8 tegen 8 en zonder wissels, want Efe is ziek. Michael begint op doel, Max en Ryan vormen de verdediging. Stijn, Sükrü en Colin vormen het middenveld en Nick en Mert de aanval.

Er wordt goed overgespeeld, maar Oranje Wit biedt stevig weerstand. Na doelpunten van Nick (2x) en Sükrü gaan we met een 3-0 stand de rust in. De tweede helft is nauwelijks begonnen of het is al weer 4-0 en Oranje Wit laat alle hoop varen. De jongens gaan echter gewoon door en bij 14-0 wordt er afgefloten.
 
Bijzonderheden? Ja: Max schiet de bal snoeihard in de kruising, Stijn weet een corner van Max heel mooi binnen te koppen, Mert maakt een mooi doelpunt nadat Sükrü hem mooi vrij heeft aangespeeld en Nick wordt weer regelmatig goed aangespeeld waarna hij de ballen weer binnen knalt.
 
Helaas gaf Oranje Wit zich na de 4-0 gewonnen, zodat er na rust geen sprake meer was van een wedstrijd. De jongens bleven echter leuk overspelen, waardoor er wel heel veel gescoord werd. Keeper Colin kon zich in de tweede helft met een mooie redding één keer laten zien. Als RCD volgende week gelijk speelt tegen of wint van Drechtstreek kan E3 volgende week al kampioen worden!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com