JEUGD (2): DFC D2 – VVGZ D6 5-2

20 november 2011 682x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC D2 – VVGZ D6 5-2

Op een wederom mooie zaterdagochtend mochten de boys weer aan de slag. Aangezien we uit dik wonnen dachten de meeste een makkie te hebben. Maar de tegenstander wasgewoon beter  geworden. Daardoor stonden we na een 1-0 voorsprong niet op te letten en werd VVGZ sterker en scoorde twee keer. Nog net voor de rust werd het 2-2.

Na een ´donderpreek´ door twee man (Gerard bedankt voor je steun] werden ze eindelijk wakker en werd de wedstrijd omgezet naar een nog ruime overwinning. Dus weer drie belangrijke punten voor het mogelijke kampioenschap. Aangezien de nummers twee en drie vandaag tegen elkaar moesten,werd daar ter plaatse bij gekeken bij Emma. Bij een gelijk spel zouden we kampioen zijn, maar Emma won.
 
Dus volgende week uit bij Heerjansdam kunnen we bij minimaal 1 punt KAMPIOEN worden. Dus kom ALLEMAAL kijken om ze te ondersteunen!
(gr Pieter. Adrie nog bedankt voor het vlaggen & Joop voor het fluiten)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com