JEUGD (1): DFC MC1 – Sliedrecht MC1 3-0

13 november 2011 721x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC MC1 – Sliedrecht MC1 3-0

Vandaag kregen we Sliedrecht MC1 op bezoek. Terugkijkend op de eerdere onderlinge resultaten van vorig seizoen was Sliedrecht in het voordeel met een 2-1 overwinning en een 0-0 gelijkspel. Dus het was duidelijk dat het geen makkie ging worden. Minou en Rachel waren afwezig daarom maar 1 wissel .

We begonnen net als vorige week slordig en ongeconcentreerd. Na een minuut of tien kwamen we langzaam in ons spel. Met hardspel en pittige overtredingen probeerde Sliedrecht onze aanvallen af te stoppen. We bleven druk zetten en er kwamen een aantal gevaarlijke aanvallen tot stand: Eva een keer 1 op 1 tegen de keeperster maar werd met bal en al om gegleden, nog een paar schoten op de keepster en voorlangs en een solo van Danique die met een mooi schot de paal raakte. Helaas gingen we met 0-0 rusten.
 
Omdat Shirley en Amber licht geblesseerd waren geraakt hebben we nog een extra troef in ons bezit want onze keepster Selin kan ook een aardig potje voetballen en scoort bijna altijd zodra ze in de aanval staat. Eva had de handschoenen van Selin overgenomen en vulde deze rol goed in. Tien minuten na de rust met 0-0 nog op het scorebord gingen we vol voor de winst en schoof Yoella door naar het middenveld. Hierdoor konden we nog meer druk zetten en dit resulteerde in een voorsprong. Ja hoor daar is ze weer de spits met de roze sokken Selin prikte de bal binnen voordat de keepster de bal wilde vangen.
 
 Dit was de bevrijding want nu kwamen we echt los met de een na de andere aanval. Uiteindelijk viel de 2-0. Yoella stond net buiten de 16 meter en speelde de bal terug naar Kelsey die met een schot van 20 meter de bal in de verre hoek plaatste. kort daarna ook de 3-0, weer met het terugleggen van Yoella naar Kelsey die weer vanaf dezelfde plek met een mooi schot de bal onhoudbaar voor de keepster net onder de lat liet vallen.
 
Prachtige afsluiting voor deze verdiende overwinning. De wedstrijd was fel en best hard van beide kanten maar we hebben geen kansen weggegeven en blijven geloven in ons eigen kunnen waardoor we de strijd hebben gewonnen. Toppie meiden. Volgende week om 12.30 uur IFC uit – dus lekker uitslapen. (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com