JEUGD (1): DFC A1 komt na rust los en klopt Papendrecht A2 met 2-3

6 november 2011 1681x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC A1 komt na rust los en klopt Papendrecht A2 met 2-3

In een zeer teleurstellende eerste helft kwam thuisploeg Papendrecht A2 met 1-0 voor. DFC A1  mocht van geluk spreken dat het bij die ene goal bleef.

In de tweede helft verliep het veel beter voor de roodwitte elf. Door een aantal tactische wissels kwam er weer voetbal in de ploeg zoals dit de laatste weken al het geval was. Na een 1 op 1 gemiste kans van Jordy Boogert werd het meteen in de counter 2-0. Desondanks bleef DFC A1 voetballen en werd het ook steeds beter. Na goed doorgaan maakte Twan Trapman de aansluitingstreffer (2-1) met het hoofd. Niet lang daarna scoordee Jordy Boogert 2-2.
Zo´n tien minuten later was Jordy met zijn snelheid niet te houden voor de verdediging en werd hij vanachter neergehaald als doorgebroken speler. Maurizio Cretella (foto-inzet) benutte deze kans optimaal met een mooie vrije trap: 2-3. De verdediging stond de tweede helft zeer goed en gaf ook maar heel weinig kansen weg. Al met al een verdiende overwinning. Als DFC A1 de volgende wedstrijd wint doet het mee voor de eerste drie plaatsen.
Opstelling DFC A1: Marc van Rooij, Malek Sediqi, Moreno Cretella(45min Twan Trapman), Oguz Bordere (40min Tim Huibens,B-speler), Irenio(Bspeler), Maurizio Cretella,Sem Broere,Kevin Kortekaas, Essat Karaer (45 min Jordy Boogert, B-speler), Jowi (45min Gary Mantiri),Martin Glimmerveen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com