Feest bij DFC-pupillen: E3 en E4 na overwinningen beide Najaarskampioen!

20 november 2011 572x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Feest bij DFC-pupillen: E3 en E4 na overwinningen beide Najaarskampioen!

De pupillen van DFC beleefden zaterdag een extra feestelijke dag. Twee teams behaalden door overwinningen het kampioenschap in hun respectievelijke afdeling.

DFC E3 pakte de titel door een fraaie 0-5 zege bij Drechtstreek E8. DFC E4 kende meer tegenstand bij het veroveren van het kampioenschap. De nipte 1-2 zege bij ASWH E8 bleek echter voldoende om de kampioensvlag te hijsen. Verslagen van de duels van E3 en E4 staan elders op deze site en zijn het makkelijkst te vinden door bij het veld Alle Berichten te scrollen naar Jeugd.
 
Volgende week kan er binnen de roodwitte pupillen-gelederen mogelijk opnieuw worden gefeest. Als DFC D2 een punt pakt bij Heerjansdam D3 dan is ook dit roodwitte team Najaarskampioen. Voor een actuele teamfoto van D2 zie de rubriek Teamkeuze.
Alle kampioenen (en hun leiders en begeleiders natuurlijk ook) van harte gefeliciteerd. Doorgaan op de goede weg!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com