DFC A1 verliest aansluiting met de top door 2-1 nederlaag tegen Sliedrecht

21 november 2011 1350x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 verliest aansluiting met de top door 2-1 nederlaag tegen Sliedrecht

DFC A1 verloor de aansluiting met de Top-drie als gevolg van een nipte nederlaag bij Sliedrecht A2 (2-1) afgelopen zaterdag.

Een te vroege zaterdagochtend zo leek het voor de jongens van DFC. De eerste vijf minuten waren redelijk maar daarna was het verre van dat en werd er gelukkig voor DFC maar een keer gescoord door Sliedrecht. Het had ook 3 of 4-0 kon staan. Er waren nog wel een paar kansjes voor Kevin en Gary.
 
In de tweede helft stelde DFC orde op zaken en speelde het redelijk. Er was honderd procent inzet. Er werden redelijk wat kansen gecreëerd maar hiervan werd er maar een van benut. Topscorer Kevin Kortekaas bracht na de 2-0 van Sliedrecht de spanning terug met de 2-1. In de laatste tien minuten was het alles of niets en werd het nog spannend voor de goal van Sliedrecht. Maar helaas bleef het bij 2-1. Op basis van de tweede helft was dit niet verdiend.
 
Opstelling DFC A1: Marc van Rooij, Oguz Bordere, Martin Glimmerveen, Sem Broere (foto-inzet), Sean, Gary Mantiri (45min Ahmet Tasqin), Moreno Cretella, Maurizio Cretella, Kevin Kortekaas, Jowi Wilson, Essat Karaer (45min Twan Trapman.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com