DFC 4 sluit eerste competitiehelft af met een ruime zege (5-1)

21 november 2011 807x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 sluit eerste competitiehelft af met een ruime zege (5-1)

Een verdiende overwinning, meldt leider Henk Ramesar van DFC 4.Tegenstander Sliedrecht 11 speelde met een snelle spits en probeerde achterin alles gesloten te houden. Dat lukte niet want met de snelle Hasselbaink en Ottie in de voorhoede en Siegmund heel sterk opkomend van achter raakte Sliedrecht al gauw de kluts kwijt.

´Als wij dan ook alle kansen hadden benut, zou al in de eerste helft de wedstrijd al uitgespeeld zijn.´Alle posities waren goed bezet en vooral het middenveld heeft goed werk verricht. Siegmund maakte via een afstandsschot 1-0 en Hasselbaink zorgde voor 2-0. Hij moest wel heel veel incasseren.  Ottie maakte er 3-0 van. Hij had dit zeker nodig om zijn zelfvertrouwen terug te winnen. In de tweede helft gaf Aroen B een doelpunt weg, maar gelijk daarna maakte hij er zelf 4-1 van. Randy bepaalde de eindstand op 5-1.
 
Opstelling DFC 4: doel Murat; achter Siegmund, Djurmie, Rishsi en Azaad(Aroen b); midveld Hans, Imro K, Randy kenneth(ule); voorhoede Hasselbaink, Ottie (Martin). Aroenata was geblesseerd en Glenn had een kater. Ramon en Alfons hadden andere verplichtingen.
*Etentje met partner afgelopen zaterdag was super. Voor deze fijne avond hebben zich Djurmie, Kenneth en Aroen R. gezorgd. Tot donderdag op de training en volg je sms voor oproep.
 
**Vorige week verloren wij tegen ASWH met 4-2. Er werden veel persoonlijke fouten gemaakt. Maar ASWH beschikte ook over een heel goed elftal en een voorhoede die bijna niet te verdedigen was.
Op 3 december begint de tweede helft van de competitie en als we de stand bekijken hebben wij maar 2 wedstrijden verloren. Op zich helemaal niet verkeerd. Komende week zijn we vrij maar donderdag is er wel trainen. (tekst Henk Ramesar)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com