DFC 4 al bij rust zeker van overwinning op Oranje Wit 11 (6-0)

7 november 2011 751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 al bij rust zeker van overwinning op Oranje Wit 11 (6-0)

Een makkelijke overwinning (6-0) was het voor DFC 4 op Oranje Wit 11, meldt leider Henk Ramesar. Al na zeven minuten maakte Hasselbaink 1- 0 en 2-0 en had hij ook de mogelijkheid om een hattrick op zijn naam te schrijven.

In de 16de minuut werd het 3-0 Ule. Weer was het positiespel bij ons heel goed – het jonge Oranje Wit dat induvidueel wat goeie spelers had bakte er collectief heel weinig van. Zo werd er in de 25ste minuut een zestall frisse spelers ingebracht. Het leek even moeilijk te gaan worden, maar DFC bleef geconcentreerd voetballen.
 
Net voor de rust maakte Kenneth met een puntertje er 4-0 van en leek de wedstrijd wel uitgespeeld. Na de rust was het een wedstrijd met weinig spannende momenten. Maarten maakte middels een mooie kopbal 5-0 en Anthonie 6-0. Dat was tevens de eindstand.
 
DFC 4: Murat, Glenn, Aroenata ,Rishsi, Azaad, Aroen B , Imro K, Randy, Kenneth, Ule,  Hasselbaink.i Ingevallen Maarten,Hans,Ottie en Anthony. Afwezig Siegmund, Ramon en Atilla. Djurmy en Alfons zijn geblesseerd.
*Volgende week tegen ASWH om 12.30 u. Oproep volgt via sms- Donmderdag a.s. om 19.00u trainen. (Henk Ramesar)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com