DFC 2 (2): Het Tweede laat het na ijzersterke beginfase danig afweten (3-1)

5 november 2011 1095x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 (2): Het Tweede laat het na ijzersterke beginfase danig afweten (3-1)

Het leek zo voorspoedig te verlopen, de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. De maximaal ongeslagen ploeg van trainer Robert Mohan leek concurrent en rivaal EBOH 2 te overklassen.

Al na tien minuten pakte DFC 2 verdiend de leiding. Voorbereidend werk van Appie Güler werd door Marlon Kramer adequaat afgerond: 0-1. Roodwit leek onstuitbaar maar verzuimde door te zetten waardoor de marge slechts één doelpunt bleef en EBOH 2 zichzelf hernieuwd zelfvertrouwen bezorgde. De stadgenoten van de Schenkeldijk kregen daarbij ook nog het geluk aan hun zijde toen na een half uur Arvind Ramesar zich  verdedigend verslikte en de thuisploeg moeiteloos de 1-1 kon binnentikken.
 
Na de hervatting streed DFC meer tegen zichzelf dan tegen de concurrent. De ploeg kwam amper toe aan een redelijke opbouw omdat ze de slag op het middenveld verloor door een gebrek aan felheid en gretigheid. EBOH profiteerde maximaal van de matige instelling bij de opponent en sloeg in de 70ste en 75ste minuut opnieuw toe: 3-1. Een teleurgestelde DFC-trainer Robert Mohan: ,,Spijtig maar terecht die uitslag. We hebben gewoon gefaald in strijdlust!´´
 
Het betekende het allereerste puntenverlies van Het Tweede dat de leiding in de reserve derde klas nu weer moest afstaan aan een veel vinniger en fanatieker EBOH 2. Niettemin beschikt DFC 2 nog altijd over de minste verliespunten en is het virtueel nog altijd koploper. Een nieuwe (halve) misstap kan de ploeg zich echter niet meer veroorloven wil ze het streven naar titel en promotie tot werkelijkheid verheffen. (Tekst FVD)
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Arvind Ramesar, Rubén Schot, Mark Jongeneel,  Said el Massaou (75m Coskun Altintas), Marcel van Nes, Sabit Kayhan, Anthony Radjekoemar (75m Thomas van Brakel), Maarten Zilverschoon, Appie Güler (65m Halil Bucgun), Marlon Kramer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com