Club van de Week DFC ziet FC Dordt winnen*Prima voorwedstrijd E1-pupillen

24 november 2011 1677x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Club van de Week DFC ziet FC Dordt winnen*Prima voorwedstrijd E1-pupillen

DFC was vrijdagavond ´Club van de Week´ bij buurman FC Dordrecht. De lokale eerstedivisionist ontving de sterke kampioenskandidaat FC Eindhoven en won heel knap met 2-1.

De E1-pupillen van DFC speelden een voorwedstrijd met als tegenstander EBOH E1. Roan van der Waal was de gevierde mascotte. In de pauze deed DFC E1 mee aan de gebruikelijke strijd om de Penalty Bokaal die FC Dordrecht jaarlijks organiseert.  Ook nu was EBOH tegenstander. Het werd 3-3.
 
DFC E1 speelde een puike voorwedstrijd tegen EBOH E1, meldt Mark Gommers. Hij doet verslag: ,,De spanning was te voelen bij de jongens. Dit is geen gewone wedstrijd maar een wedstrijd tegen EBOH E1 in het stadion van FC Dordrecht. Een echte lichtwedstrijd.´´
 
DFC was vanaf het begin de iets betere ploeg. Er werd goed gecombineerd. De verdediging met Janco, Danny, Roan heeft de boel goed onder controle. En kwam EBOH er door dan stond sluitpost Tim er nog. Maar helaas het gebeurde toch: EBOH scoort de 0-1. DFC E1 liet zich niet kisten en stroopte de mouwen op. Binnen twee minuten was het 1-1 door een mooi doelpunt van Yassine en dit ook de ruststand.
 
De tweede helft begon zoals de eerste helft. DFC was weer de iets betere ploeg. Stijn strooide met een aar mooie passjes en had een ´wereld- hakbeweging ´. Maar helaas het lijkt een herhaling van zetten: EBOH scoorde uit een corner 1-2. Gelukkig kon Dylan na een mooie aanval met een combinatie tussen Mohammed, Yassine en  Zakaria de 2-2 scoren. Dit was ook de eindstand.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com