2 F (3): Duel tien minuten voor tijd onderbroken na rode kaart Schelluinen

19 november 2011 1449x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): Duel tien minuten voor tijd onderbroken na rode kaart Schelluinen

*Vervolg wedstrijdverslag – Ondanks die zware tegenslag hervond DFC zich. Binnen twee minuten stond de aansluitingstreffer op het bord. Sabit Kayhan bracht Robin Ramesar in stelling die zwaar gehinderd toch nog het feestelijke gaatje vond: 2-1.

Vijf minuten later keerde DFC zelfs de rollen om. Fraai voorbereidend solo-werk van de weer balvaste Marvin Hooplot bracht via Franklin Wielingen spits Bart Vosselman in stelling. En die houdt zoals bekend wel van zulke kansjes: 2-2. Helaas verzuimde de zwakke arbiter in de rebound alsnog een gele kaart te geven aan de Schelluinen-speler na een aanslag op tussenpersoon Franklin Wielingen. En zo verloor de leidsman steeds meer greep op het duel.

In het tweede bedrijf zette DFC meteen pressie. Het resulteerde in diverse hoekschoppen. Uit een daarvan tikte de alerte Marvin Hooplot de 2-3 binnen. Daarna ontstond een nerveuze strijd waarin het voor DFC zaak was het hoofd koel te houden. Dat lukte verdienstelijk ondanks de warrige voor veel onrust zorgende arbitrage.
 
Tien minuten voor tijd liet Schelluinen-speler Amanzada zich verbaal gaan tegen DFC´s Suleiman van der Straaten. Deze keer durfde de scheidsrechter het wel aan een terechte rode kaart te trekken, wat hem door de thuisclub niet in dank werd afgenomen. De leidsman had een afkoelingsperiode nodig om de gemoederen te bedaren.
 
Na de onderbreking moest Schelluinen met tien man verder. De arbiter bespaarde de thuisploeg in de slotfase een groter verlies door ten onrechte een counterdoelpunt van Bart Vosselman (106de minuuut!) af te keuren en bij een volgende kansrijke positie ineens af te blazen voor een blessurebehandeling. In de stand kwam evenwel geen wijziging zodat na afloop het triomferende gevoel het terecht ruimschoots won van de gal-oprispingen over de arbitrage.
 
Schelluinen – DFC 2-3 (2-2) – 10m 1-0 Umut Takac, 30m Fitim Meha 2-0, 32m Robin Ramesar 2-1, 37m Bart Vosselman 2-2, 52m Marvin Hooplot 2-3. Scheidsrechter: Vincent Wagenaar (Goes).
Schelluinen: Jeffrey ter Veer, Corne Nijhof, Michael Kooijman, Fitim Meha, Umut Takac, Nicky van Driel, Bart van den Bosch, Danny Muilwijk, Johny Wijnbelt, Tom Peverelli, Mergim Shala. Wissels: Wouter Jetses, Hans de Jong, Jaime Bakkenes, Hassi Bullak – Amanzada, Michel van Dorssen.
DFC: Michael Bekkers,Sabit Kayhan (46m Patrick Bijl), Suleiman van der Straaten, Erik Vos, Jonathan Dubbeldam, Marijn van Groesen, Mo Salman, Robin Ramesar (62m Chris Cijntje), Franklin Wielingen, Bart Vosselman, Marvin Hooplot (90+15 m Mark Jongeneel).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com