2 F (3): DFC ondanks goede wil na rode kaart voor onmogelijke opgave

12 november 2011 2109x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): DFC ondanks goede wil na rode kaart voor onmogelijke opgave

*Vervolg wedstrijdverslag – De gastploeg paste meteen een defensieve wissel toe met de bedoeling de onverwachte voorsprong te koesteren. Dat lukte vooral omdat DFC zichzelf halverwege de tweede helft flink benadeelde. Bij het innemen van de posities bij een vrije trap voor DFC bezondigde Aron de Keijzer zich volgens de op korte afstand staande arbiter aan een lichte elleboogstoot. Het betekende rood.

Met een man minder stond DFC voor een onmogelijke opgave. De ploeg probeerde weliswaar verdienstelijk het tij alsnog te keren, maar dat lukte ondanks enkele late wissels en een gewaagde maar begrijpelijke aanvallende koers niet. Bovendien hielden de bezoekers ondanks hun numeriek overwicht het accent op hun verdediging. Die weinig avontuurlijke houding leverde zowaar nog een tweede goal op. Vijf minuten voor tijd kopte de routinier Almer Kon uit – jawel – een hoekschop het duel definitief op slot: 0-2.
 
DFC – Meerkerk 0-2 (0-0) – Scoreverloop  52m Jeroen van der Hagen 0-1, 85m Almer Kon 0-2. Scheidsrechter: R. van der Werff (Drunen). Bijzonderheden: DFC miste door blessures enkele basisspelers. Rode kaart Aron de Keijzer (DFC) in de 69ste minuut.
DFC: Michael Bekkers, Sabit Kayhan, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom, Jonathan Dubbeldam (75m Patrick Bijl), Erik Vos, Robin Ramesar, Merijn van Groesen (75m Mo Salman), Chris Cijntje, Marvin Hooplot (65m Franklin Wielingen), Aron de Keijzer.
Meerkerk: Klaas-Jan van Zessen, Ferry Hoefakker, Almer Kon, Gert Jan Koekkoek (55m Stijn Schuller), Gijsbert Brijnes, Pascal Boom, Martijn van der Hagen, Roderik Luitjes (33m Patrick Vuurens), Ruud Vink, Youri van Blanken, Jeroen van der Hagen (75 m Boet van Bezooijen).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com