2 F (1): DFC weet negatieve tij nog niet te keren*Derde nederlaag op rij

3 november 2011 1131x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): DFC weet negatieve tij nog niet te keren*Derde nederlaag op rij
Het is DFC vanmiddag niet gelukt het negatieve tij van de laatste weken te keren in de tweede klasse F. Op de openingsdag van de tweede periode (negen duels) ging de formatie van trainer Paul Koster met 2-0 onderuit bij SV Capelle na een 1-0 ruststand.
 
De Noord-Brabantse ploeg herstelde zich met de triomf van enkele zwakke beurten en vertoeft nu weer in de bovenste gelederen. Voor DFC betekende het de derde nederlaag op rij. De ploeg is nu gevaarlijk dicht bij de fatale rode zone gekomen mede omdat hekkensluiter Wieldrecht verrassend won van WNC dat vorige week nog de eerste periodetitel pakte.
 
Drechtstreek dat de eerste periodetitel net aan de neus voorbij zag gaan, nam de koppositie weer over van de Waardenburgers via een nipte 2-1 zege op het laag geklasseerde Groote Lindt.
 
SV Capelle – DFC 2-0 (1-0) – 18m Ate Zijlmans 1-0, 62m Jurgen van Selst 2-0. Scheidsrechter: I. Roeland.
SV Capelle: Erik Kuysten, Ruud Klijn, Arnold van Pelt, Antoine Pruijssers, Ate Zijlmans, Jurgen Bakkers, Jurgen van Selst, Tjeerd Verhoeven, Davey van Balkom, Bert Rijken, Johan Rosenbrand. Wissels: Christiaan van Hilst, Merijn Meyer, Rik Leijtens, Mark Klinkhamer, Boyke Mungroop, Robin van den Hoven
DFC: Michael Bekkers, Patrick Bijl, Suleiman van der Straaten, Marco van Woerkom, Chris Cijntje, Erik Vos (63m Mo Salman), Merijn van Groesen (46m Robin Ramesar), Marvin Hooplot, Franklin Wielingen, Bart Vosselman, Aron de Keijzer (75m Jonathan Dubbeldam). Wissels: Rudolf Peute (d).
 
UITSLAGEN  2 F VANDAAG (start tweede periode): Wieldrecht – WNC 3-1, Drechtstreek – Groote Lindt 2-1, Meerkerk – Ameide 2-1, Capelle – DFC 2-0, Schelluinen – GJS 1-2, Altena – GDC 3-1.
*Pelikaan – Hardinxveld werd uitgesteld vanwege overlijden erevoorzitter Pelikaan.
 
Stand: Drechtstreek 9-20, WNC 9-18*,Meerkerk 9-17, Pelikaan 8-16, SV Capelle 9-16, GJS 9-16, Altena 9-13, Hardinxveld 8-12, DFC 9-9, GDC 9-8, Wieldrecht 9-8, Schelluinen 9-7, Ameide 9-7, Groote Lindt 9-7. (*kampioen 1ste periode).
 
Zaterdag 12 november: GDC – Drechtstreek, GJS – Altena, Groote Lindt – Wieldrecht, Hardinxveld – SV Capelle, WNC – Pelikaan, Ameide – Schelluinen, DFC – SC Meerkerk (15u).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com