2 F (1): Belangrijke uitzege DFC bij Schelluinen (2-3)*Top-drie wint weer

17 november 2011 892x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): Belangrijke uitzege DFC bij Schelluinen (2-3)*Top-drie wint weer
In de tweede klasse F boekte DFC vanmiddag een belangrijke en kostbare zege op hekkensluiter Schelluinen (2-3). Bij rust was de stand nog in evenwicht (2-2).
 
De roodwitte doelpunten kwamen op naam van Robin Ramesar, Bart Vosselman en Marvin Hooplot. DFC moest een snelle 2-0 achterstand inlopen en deed dat met verve. De kwaliteit ging deze middag net als vorige week tegen Meerkerk gepaard met inzet en wilskracht. Het bleek deze keer de ideale cocktail om het duel triomferend af te sluiten.
 
De wedstrijd in Schelluinen dreigde na rust bijna te ontsporen als gevolg van de dramatisch slechte arbitrage van scheidsrechter Vincent Wagenaar uit Goes, die ver onder de maat presteerde. Hij trok totaal negen gele kaarten (vier voor de thuisploeg en vijf voor DFC) en een rode kaart voor een Schelluinen-speler tien minuten voor tijd. Door de reacties op die laatste beslissing zag de leidsman zich gedwongen het duel tijdelijk te staken toen DFC al met 2-3 voorstond.
 
Na de afkoelingsperiode, waarin de scheidsrechter de rust van de kleedkamer opzocht, van een kwartier hervatte Wagenaar het treffen alsnog. De kwaliteit van zijn arbitrage ging er in de resterende periode echter allerminst op vooruit. In de stand kwam evenwel geen wijziging, waardoor DFC belangrijke punten kon bijschrijven.
 
Aan de top van de tweede klasse F veranderde niets. De top-drie (Drechtstreek, WNC en Meerkerk) stapte opnieuw zegevierend van het veld. Pelikaan en SV Capelle moesten voorlopig afhaken in de titelstrijd. Onderaan klauterde DFC dankzij de dikverdiende zege weer boven de gevreesde rode streep. (Tekst Fvd)
 
Uitslagen 2 F vandaag: SV Capelle – WNC 1-3, Drechtstreek – GJS 2-1, Meerkerk – Hardinxveld 3-0, Schelluinen – DFC 2-3, GDC – Groote Lindt 3-2, Altena – Ameide1-1, Pelikaan – Wieldrecht 0-0.
Stand: Drechtstreek 11-26, WNC 11-24*,Meerkerk 11-23, Capelle 11-19, Pelikaan 10-17, Altena 11-17, GJS 11-16, Hardinxveld 10-12, DFC 11-12, Ameide 11-11, GDC 11-11, Groote Lindt 11-10, Wieldrecht 11-9, Schelluinen 11-7, (*kampioen 1ste periode).
Stand tweede periode: Meerkerk 3-9, Drechtstreek 3-9, Altena 3-7, SV Capelle 3-6, WNC 3-6, Wieldrecht 3-4, Ameide 3-4, GJS 3-3, GDC 3-3, DFC 3-3, Groote Lindt 3-3, Pelikaan 2-1, Hardinxveld 2-0, Schelluinen 3-0.
 
Zaterdag 26 november: Inhaal Pelikaan – Hardinxveld.
Zaterdag 3 december: GJS – GDC, Hardinxveld – Schelluinen, Wieldrecht – SV Capelle, WNC – Meerkerk, Ameide – Drechtstreek, DFC – Altena, Pelikaan – Groote Lindt.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com