JEUGD: Oranje Wit E12 – DFC E3 4-4

22 oktober 2011 976x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Oranje Wit E12 – DFC E3 4-4

Oranje Wit heeft ons uitgenodigd voor deze oefenwedstrijd. Omdat we eerder dit seizoen al van de E10 van Oranje Wit gewonnen hebben gaan we met vertrouwen deze wedstrijd tegemoet. Met aanvoerder Michael voorop wordt Oranje Wit op eigen helft vastgezet.

Maar Oranje Wit verdedigt goed en er zijn dan ook weinig doelkansen te tellen. Het openingsdoelpunt komt uit een hoekschop. De strakke trap van invaller Luca wordt door Nick goed gecontroleerd en diagonaal in de verre hoek geschoten. Oranje Wit is even van stuk gebracht en snel daarna maakt diezelfde Nick de 0-2. De wedstrijd is nog niet voorbij getuige de snelle tegengoal die volgt: 1-2. Gelukkig maakt Sükrü nog voor rust de 1-3 en lijkt de wedstrijd toch voortijdig al beslist.
 
De tweede helft zetten we Oranje Wit weer vast op eigen helft, maar bij de eerste aanval van hun kant staat keeper Stijn niet goed op te letten: 2-3, en dus is het weer spannend. Zoals zo vaak in een tweede helft vergeet E3 het goede samenspel uit de eerste helft, maar bij de 2-4 laten ze weer zien dat ze dit kunnen: Een mooie combinatie waarbij uiteindelijk Nick Sükrü vrij zet voor het doel en deze de bal met een lob, buiten bereik van de keeper, in het doel schiet!
 
Helaas geeft Oranje Wit nog steeds niet op en een niet al te best schot van afstand hobbelt vervolgens ons doel binnen: 3-4. DFC houdt het balbezit, maar het is erg opletten voor de tegenaanval. Vlak voor tijd zet Oranje Wit met een prima aanval de 4-4 op het scorebord.
DFC E3 had deze wedstrijd lange tijd het betere voetbal in huis en kwam terecht 3-1 voor. Helaas wisten ze de voorsprong en het goede spel van de eerste helft niet vast te houden en werd het uiteindelijk  toch nog gelijk.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com