Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JEUGD (3): DFC E4 – Oranje Wit E13 5-1
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JEUGD (3): DFC E4 – Oranje Wit E13 5-1

15 oktober 2011 715x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC E4 – Oranje Wit E13 5-1

Vandaag staat de wedstrijd tegen Oranje Wit op het programma. Uit hadden we met 0-4 gewonnen, dus we zijn benieuwd wat het thuis wordt. Iedereen is er bij en Eren is vandaag onze aanvoerder. We spelen 8 tegen 8 dus iedereen kan lekker meer voetballen.

In het begin zet Oranje Wit onze verdediging onder druk. Het lukt ons niet goed om de bal weg te spelen en volgens mij is iedereen niet goed wakker. Doordat de bal blijft hangen in ons doelgebied kan een van de Oranje Wit-spelers de bal achter Jelle schieten en het staat 0-1 Hopelijk maakt het doelpunt iedereen wakker.
 
Er wordt goed verdedigd door Oranje Wit, zelfs Noah komt met zijn rushes niet goed door het middenveld en langs de verdediging heen. Toch krijgen we kansen op de 1-1. Denilson krijgt een kans maar die gaat naast, Jan schiet over en Max schiet de bal in het zijnet. We zijn duidelijk de partij die de kansen creëert, maar scoren lukt nog niet tot de 18ste minuut. Vanaf 25 meter neemt Luca de bal vol op zijn pantoffel en schiet onhoudbaar bovenin de rechter kruising: 1-1. Jammer dat we hier geen herhaling van kunnen zien.
 
Eigenlijk denken we al met deze gelijke stand te gaan rusten, totdat Jan in de 25ste minuut uitbreekt op rechts en goed hard de bal inschiet. De keeper kan de bal alleen tegenhouden, maar onze captain voor vandaag Eren is er als de kippen bij om de 2-1 te scoren. Dat is lekker om met deze stand te gaan rusten als je een tijdje 0-1 achter hebt gestaan.
 
In de tweede helft is Noah keep en gaat Jelle mee aanvallen. In de 30ste minuut vangt Jelle de uittrap van de keeper op, gaat op het doel af en scoort met een mooi geplaatst afstandsschot in de linker hoek. In de 36ste minuut geeft Denilson een mooie assist naar Jan, die de 4-1 maakt.
 
Vijf minuten voor tijd neemt Luca een corner vanaf rechts en Jelle neemt de bal vol op zijn wreef: 5-1. Door goed verdedigen van Xander, Luca en Max krijgt Oranje Wit niet veel kansen en de schoten die op doel komen worden vakkundig gestopt door Noah. Jan en Naomi krijgen nog een kans om te scoren maar 5-1 is een mooie eindstand en een mooie overwinning. De zesde alweer op rij.
Het najaarskampioenschap begint toch aardig dicht bij te komen. We hebben nu lekker herfstvakantie, we trainen wel maar er is volgende week geen wedstrijd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com