JEUGD (3): De Alblas E4 – DFC E4 0-4

8 oktober 2011 837x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): De Alblas E4 – DFC E4 0-4

Vandaag staat de kraker tegen de nummer 2 in de competitie op het programma – uit tegen De Alblas. Gelukkig gaat de wedstrijd door en is het droog. Het veld is klein, modderig en zwaar, dus we moeten onze tactiek wat aanpassen aan de omstandigheden. Iedereen is er en we hebben er zin in.

Vanaf het begin merken we dat De Alblas een fysiek sterke tegenstander is die vol de duels aangaan. Toch is de eerste kans voor ons: Noah wordt neergehaald op een mooie afstand van het doel voor een vrije trap. Jan neemt hem en hoe, met een prachtige knal schiet hij de bal rechts bovenin de kruising, onhoudbaar voor de keeper en het is 0-1. Na een prachtige rush van Noah aan de rechterkant, weet hij de bal naar Denilson te spelen die goed vrij staat bij de tweede paal en die de 0-2 scoort.
 
De rest van de eerste helft is het vooral De Alblas dat gevaarlijk aandringt, zij willen natuurlijk thuis niet verliezen. Maar door goed verdedigen van Luca en Xander die elke keer vol het duel aangaan wordt menige aanval afgeslagen. Het middenveld met Noah, Eren en Naomi verdedigt ook goed mee. En op het gladde veld weet Jelle de ballen goed uit zijn doel te houden, waarbij hij ook een keer hulp krijgt van de paal. Gelukkig maakt De Alblas de kansen niet die zij krijgen, want een 2-2 ruststand had het zo kunnen zijn. Maar wij gaan lekker aan de limonade met een 0-2 ruststand.
 
In de tweede helft gaat Max keepen. Het is een spannende helft. De Alblas valt veel aan, maar elke keer staan onze verdedigers op de goede plek en de schoten die op doel komen weet Max met hele knappe reddingen te keren. De Alblas is meerdere keren dicht bij een doelpunt, maar de paal helpt weer mee. Bij een uitbraak van ons speelt Noah de bal naar Jelle die een verdediger omspeelt en vanaf rechts met een mooi laag schot de 0-3 maakt. De Alblas blijft aandringen en vooral erg fysiek spelen, maar een doelpunt weten ze niet te maken. Met een prachtig afstandsschot bepaalt Jelle de eindstand op 0-4.
 
Jullie hebben prima gespeeld met allemaal heel veel inzet. Dit was vond ik de beste tegenstander tot nu toe. We hebben echt goed de kansen benut die we kregen en door goed verdedigen en heel goed keeperswerk van Jelle en Max hebben we de 0 kunnen houden. Ga zo door met elkaar en blijf vooral lekker als team samen voetballen en genieten van het spelletje.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com