JEUGD (2): Rijsoord E4 – DFC E3 1-11

9 oktober 2011 722x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Rijsoord E4 – DFC E3 1-11

Met de wijze les van de oefenwedstrijd tegen Dubbeldam in ons achterhoofd beginnen we fris aan de wedstrijd. Er wordt weer goed overgespeeld en Nick laat zich wat meer naar het middenveld zakken zodat hij beter aanspeelbaar is.

Bij de eerste de beste goede aanval krijgt hij op links de bal, kapt de bal terug naar zijn rechtervoet en schiet de 0-1 in de verre hoek. Snel daarna schiet hij op bijna dezelfde manier ook de 0-2 in het doel. Even later maakt Mert er, na goed voorbereidend werk van diezelfde Nick, 0-3 van. Een mooie aanval van Rijsoord zorgt voor de onverwachte 1-3 en even lijkt het er op dat Rijsoord in de wedstrijd zal komen, maar zover komt het niet.
 
Stijn heeft vandaag duidelijk zijn dag niet en maakt steeds de verkeerde keuzes, maar omspeelt wel twee tegenstanders en maakt zo de 1-4. Daarna zijn het Nick (2x), Stijn en Efe die voor een 1-8 ruststand zorgen.
 
In de tweede helft verdedigt Rijsoord een stuk beter waardoor er veel minder kansen komen. De verdediging staat echter goed en de twee schoten op ons doel worden door de kleine Mert prima tegen gehouden. Nick scoort 2x door de keeper van dichtbij uit te spelen en Stijn maakt zijn derde van vandaag. Het resulteert in een 1-11 overwinning.
 
Hoewel alle spelers hun steentje hebben bijgedragen waren er vandaag 3 spelers die bijzonder opvielen: Efe, met zijn goede overzicht en passing, Sükrü, heerste vandaag op het middenveld en stond de verdediging bij waar nodig, en Nick met 6 doelpunten en een assist!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com