JEUGD (2): DFC D2 – SC Emma D3 4-1

15 oktober 2011 2391x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC D2 – SC Emma D3 4-1

Op deze mooie zaterdagochtend stond voor de boys de belangrijke confrontatie met Emma op het programma. Emma had bij aanvang evenveel punter maar speelde wel één wedstrijd meer.

Helaas begonnen we 10 minuten te laat doordat we geen scheids hadden en ikzelf (trainer/coach) maar ben gaan fluiten.De teams gingen fel van start wat resulteerde in een gelijkopgaande eerste helft. Waar we eerst op 1-0 kwamen reageerde Emma alert en de 1-1 was een feit. Voor rust kwamen we nog goed weg.
 
In de rust (1-1) goed met de boys doorgenomen wat fout en goed ging. Waarop het team goed reageerde en met prima samenspel Emma goed bespeelde. Een dik verdiende 4-1 overwinning. Hulde voor het gehele team en de prima inzet. (Groet trainer Pieter).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com