JEUGD (1): VVAC MC1 – DFC MC1 0-0

9 oktober 2011 833x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): VVAC MC1 – DFC MC1 0-0

Een beetje onverwacht ging de wedstrijd tegen VVAC gewoon door  – waarschijnlijk zijn de velden in de polder beter bestand tegen de hevige regenval dan de Dordtse velden. Ook VVAC is een gelijkwaardige tegenstander in deze leuke competitie.

De wedstrijd ging gelijk op met aan beide zijden kleine kansjes. Al snel was het duidelijk dat de rechtsbuiten erg snel was en goed kon voetballen waardoor Lotte als linksback haar handen vol had. Ondanks dat wist ze zich vaak goed te herstellen na gepasseerd te zijn want door haar inzet en doorzettingsvermogen en hier en daar hulp van de centrale verdedigsters Yoella en Sharon werden de eventuele voorzetten of schoten op de goal toch onschadelijk gemaakt.
 
Ook wij kwamen een aantal keren goed voor de goal van VVAC maar hadden een beetje pech en VVAC een goede keepster die een aantal belangrijke reddingen verrichte. Vlak voor rust ging Amber met een goeie passeerbeweging door de defensie en kwam oog in oog met de keepster maar schoot de bal in de korte hoek aan de verkeerde kant van de paal. Jammer want dit was de beste kans voor ons in de eerste helft.
 
Maar bij een aantal pechmomenten zijn er ook gelukkige momenten want na een doeltrap van DFC werd de bal direct terug getrapt. Met een rare hoge stuiterbal verkeek Selin zich op de stuit en ging die over haar heen richting de goal maar kwam via de paal terug in Selins handen.
 
In de tweede helft domineerden we de wedstrijd en speelden we voor 80 procent op VVAC-helft. Met nog een aantal kansjes die gekeerd werden door de keepster. Zo was het Kelsey die met een mooi afstandsschot de bal richting de kruising schoot maar deze werd door de vingertoppen van de goalie net over getikt. Helaas want ondanks dat de leiders van VVAC de 0-0 eindstand een terechte uitslag vonden vind ik dat we ons zelf twee punten tekort hebben gedaan.
 
Aan de inzet en beleving heeft het niet gelegen – we houden het gewoon op een beetje pech. Maar we zijn in de uitwedstrijden nog niet verslagen. Volgende week weer een derby op het programma: thuis tegen Emma om 9.00 uur. Top gespeeld meiden. (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com