JEUGD (1): DFC MC1 – SC Emma MC1 4-1

16 oktober 2011 794x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC MC1 – SC Emma MC1 4-1

Zaterdag speelden wij onze derde stadsderby. Na Wieldrecht en OMC was nu Emma onze tegenstander. We waren als team compleet dus de drie wissels zouden goed van pas komen.

Het ging vanaf het begin gelijk op maar wij waren over de beide flanken iets gevaarlijker. Na een kwartier namen we de leiding door Amber, die eerst met haar snelheid de verdediging eruit lie¨en daarna de bal mooi diagonaal inschoot: 1-0.

Door veel strijd van beide ploegen was het erg leuk voor de vele toeschouwers om deze match te bekijken. Vlak voor rust scoorde Shirley de 2-0,met twee mooie kapbewegingen verraste zij de keepster van Emma met een listig schuivertje in de verre hoek. De verdediging van DFC had ook hun handen vol aan de snelle spitsen van Emma maar door met elkaar een echt en hecht team te vormen konden de aanvallen worden afgestopt.

Na de rust was het spelbeeld gelijk aan de eerste helft. Toch kwam Emma terug in de wedstrijd door na 15 minuten de aansluittreffer te scoren 2-1. Met kansen over en weer in een best hoog tempo kwamen we een paar keer goed weg en was het deze keer in ons voordeel. Want Minou scoorde de 3-1. Met een onverwachte knal van net buiten het strafschopgebied verraste zij de Emma keepster en knalde de bal in de korte hoek .

Emma bleef zoeken naar de aansluiting. Danique redde een schot van de doellijn en in de rebound ging de bal op de paal en kwamen we met de schrik vrij. Uiteindelijk scoorde Charissa met een mooie solo door de verdediging en een mooie knal binnenkant lat de verlossende 4-1.

Meiden heel goed gepeeld en als een hecht team gestreden en zeer verdiend gewonnen. Ook kregen we complimenten van Emma voor ons positiespel en teamwork. (groeten Cees & Kirsten).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com