JEUGD (1): DFC MC1 – Papendrecht MC 4-1

2 oktober 2011 700x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC MC1 – Papendrecht MC 4-1

Vandaag kwamen de buren van Papendrecht op bezoek . De wedstrijden tegen Papendrecht zijn altijd erg leuk en sportief van beide kanten. Dust ging het weer een leuke wedstrijd worden. Ondanks dat het eerste fluitsignaal om half elf klonk waren de DFC-sters nog niet wakker.

Papendrecht begon sterk met verschillende gevaarlijke aanvallen maar Danique hield haar goal schoon. Na een klein kwartiertje waren de centrale middenvelders uitgeslapen en kregen weer grip op de wedstrijd om zelf ook de aanval in te zetten. Door het goed doorgaan van Lindy kwam Charissa oog in oog met de goalie die haar schot half tegenhield. Maar wij hebben ons duveltje Shirley die goed was meegelopen en de bal in de rebound in kon schieten: 1-0.
 
Toch ging Papendrecht weer in de aanval en vanuit de kluts in het DFC-centrum scoorde de spits met een mooie boogbal de verdiende 1-1. Gelijk gooide DFC er een schepje bovenop. Charissa ging twee keer goed door en scoorde de 2-1 en de 3-1. Amber maakte door het goede werk van Lindy de 4-1 door de bal hard in de boven hoek te knallen en dit allemaal voor het rustsignaal.
 
Na de rust kwamen we niet in moeilijkheden maar verzuimden zelf ook om nog een aantal keren te scoren. Nou Meiden ook namens de voorzitter Henk Nieboer, die de wedstrijd uitstekend leidde, weer erg genoten en na hard werken en met leuk voetbal toch weer een mooie uitslag behaald .
Toppie: Selin, Lotte, Linde, Eva, Sharon, Charisssa, Kelsey, Yoella, Rachel, Lindy, Shirley, Danique en Amber. (Groeten Cees . En Henk bedankt en graag tot ziens).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com