JEUGD (1): DFC D2 – Heerjansdam D3 5-0

30 oktober 2011 805x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC D2 – Heerjansdam D3 5-0

Op deze wederom mooie zaterdag mochten de boys weer aan de bak. Na de smadelijke nederlaag van vorige week tijd voor revanche. Heerjansdam staat op de vierde plaats, dus een tegenstander om rekening mee te houden.

We begonnen wat nerveus en de tegenstander hield het eerste gedeelte makkelijk stand. Tot dat er gecombineerd werd en er veel kansen en dus doelpunten kwamen (klasse gespeeld). We gingen de rust in met een 4-0 voorsprong. In de tweede helft wederom het zelfde als in de eerste, alleen viel er nog maar één doelpunt. Dus een mooie verdiende overwinning, goed gewerkt met zijn allen. Op naar de belangrijke wedstrijd van volgende week uit naar Pelikaan (tweede plaats).
gr Trainer Pierre

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com