Een zomerse voetbalzaterdag in oktober….

1 oktober 2011 3047x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Een zomerse voetbalzaterdag in oktober….

Alsof het hoogzomer was. Zo leek vandaag de ambiance op en rond de velden. Regelmatig moesten de superbidons worden gevuld en lasten scheidsrechters begrijpelijk ook drinkpauzes in. En wie geen inspanningen behoefde te verrichten liet zich langs de lijn lekker bronzen.

De clubterrassen bij de diverse clubs stroomden vol. Niet alleen door bezoekers maar ook zoals bij Hardinxveld – DFC door spelers die na hun wedstrijd met ontbloot bovenlijf en dorstlesser in de hand zich koesterden in de oktober-zonnestralen.
 
In Hardinxveld ontmoette DFC nog een oude bekende. Chauffeur Meneer Piet, die jarenlang de spelersbus naar uitwedstrijden reed, kwam op de fiets hoogstpersoonlijk het treffen tussen Hardinxveld en DFC bekijken. Natuurlijk ging dat gepaard met ontmoetingen en gesprekken´ uit de oude doos´. Piet van Meerkerk woont in Hardinxveld.
 
In de DFC-kantine kwamen de drankjes en hapjes deze zaterdagmorgen uit literaire handen. Dichter en Griekenland-fan Kees Klok bediende achter de bar en deed dat met verve. Kees is sinds enige tijd ook vaste dichter in het Clubnieuws DFC.
 
De sportzaal van DFC zag er ook al piekfijn uit. Zondag vindt daar de jaarlijkse DFC Reünie plaats, waarvoor dik honderd belangstellenden zich hebben gemeld. Een groep vrijwilligers onder aanvoering van good-old Ger Loeve had vrijdag de sportzaal al omgetoverd tot een waar roodwit feestpaleis.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com