DFC 4 slaat vooral in de eerste helft toe en klopt Streefkerk 4 met 3-1

2 oktober 2011 802x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 slaat vooral in de eerste helft toe en klopt Streefkerk 4 met 3-1

Een mooie wedstrijd, die puur met inzet en werklust ons naar de overwinning heeft geleid ondanks zomerse temperatuur. Vandaag mochten we op de hoofdveld spelen en na afloop kon je duidelijk aan de jongens merken dat ze moe waren. De derde helft was dat ook goed te merken, want de flessen, pannen en potten werden gelijk naar buiten gebracht om dit goed te vieren. Het gevoel bracht ons toch de oceaan over richting sranang.

We hebben de eerste helft gedomineerd. Goed positiespel en van achter opbouwend stonden wij al snel op een 2-0 voorsprong. In de doelgebied maakte Aroen B een masterhakkie naar Kenneth die in de 20ste minuut feilloos  de doelman passeerde. In de 30 ste minuut was het Hasselbaink 2-0.
 
Na de rust sloeg de wedstrijd om. Alles was toen voor Streefkerk dat gelijk vier sterke wissels inbracht. De achterhoede had zodoende heel erg veel moeite om de voorsprong te verdedigen. Aroen Ramsandjal en Imro Karansing vielen door spierblessure uit. In de 80ste minuur kwam Streefkerk terug op 1-2 en even was het paniek. Maar de koele Hasselbaink maakte na een lange trap vanachter de verlossende 3-1. Volgende week tegen Hardinxveld (de topper) om 14 30 u. Aanwezig DFC 13.00 uur.
 
DFC 4: Murat –doel / Sigmund- Glenn- Rishsi- Aroen R achter / Ramon- Aroen B- Imro k-Kenneth midden en voor Martin en Hasselbaink. Wissel: Ule K. Tot donderdag op de training. (Henk R.)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com