DFC 4 pakt mooie 1-2 zege en bereidt zich voor op trip naar Suriname

30 oktober 2011 790x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 pakt mooie 1-2 zege en bereidt zich voor op trip naar Suriname

DFC 4 zegevierde vanmiddag bij Groot Ammers 4 met 1-2. Al gauw vielen Djurmie,Kenneth en Martin wegens blessures uit. De creativiteit  en de rust bleven dan ook weg. Groot Ammers dat terugzakte op hun eigen helft bij balverlies, maakte het ons ook heel lastig om door de verdedeging te komen.

Hun counters waren daarentegen ook heel gevaarlijk en moeilijk te verdedigen. We liepen tegen een 0-1 achterstand op. Kenneth kwam na een behandeling terug en al gelijk daarna maakte hij 1-1. Groot Ammers kreeg na de 1-1 een strafschop tot verbazing van hun spelers zelf, maar deze ging keihard tegen de lat. We moesten slimmer en uit de doelgebied gaan voetballen.
 
In de tweede helft hebben we de maximale wissels toegepast (6) zodat een ieder ook aan zijn speelminuten kon komen en dat was te merken ook,want de bijna zevental bijna 50-plussers kon de fysiek sterke ploeg van Ammers moeilijk in bedwang houden. Het wachten was nu toch op dat ene moment en die kwam ook halverwege de tweede helft toen Randy de vakantieganger in zijn eerste competitiewedstrijd zijn doelpunt maakte, en dat ook de eindstand betekende: 1-2. De revaliderende Ottie kreeg daarna ook doelrijpe kansen, maar het ritme ontbrak. De achterhoede bleef ook geconcentreerd voetballen .
 
Volgende week tegen Oranje Wit en een ieder wordt tussen 13.30 en 14.00 uur aanwezig geacht bij DFC.(volg sms via Djurmie). Aanstaande zaterdag na de wedstrijd bespreken we thuis bij mij de laatste details van de trip naar Suriname. We wensen verder Alfons sterkte toe met de ingreep in de knie en hopen dat hij er weer gauw bij mag zijn. (no har toemsie foero) – Henk Ramesar

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com