DFC 4 loopt bij Hardinxveld 8 tegen eerste nederlaag aan (2-1)

9 oktober 2011 807x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 loopt bij Hardinxveld 8 tegen eerste nederlaag aan (2-1)

De eerste nederlaag na vijf wedstrijden voor Het Vierde.waarbij de scheidsrechter een cruciale rol heeft gespeeld. In verhouding waren wij toch de betere ploeg, meldt leider Henk Ramesar.

De veldbezetting was goed en er werd ondanks het slechte weer heel goed gecombineerd. Door een misverstand in de achterste linie werd in 23ste minuut 1-0, tegen de verhouding in. Hardinxveld dat alle aanvallen van DFC op hun helft heel hard aanpakte, kreeg toch wel de voordeel van de onzekere scheids. Na een half uur maakte Siegmund uit een vrije trap 1-1. Met deze stand werd er gerust.
 
Ramon en Rishsi die alles in de eerste helft hadden gegeven,bleven aan de kant. Hasselbaink werd gevloerd in de 16 meter, maar de scheids dacht daar anders over. Een verkeerde ingooibal, die bij de tegenstander belandde leidde in de 65ste minuut de 2-1 in. Vanaf dat moment verhoogde DFC het tempo, maar in de 75ste minuut werd een zuiver doelpunt van ons afgekeurd.
 
Er werd in de slotfase met man en macht verdedigd door Hardinxveld.  Toen er een vrije trap ontstond voor DFC besloot de scheids dat de negentig minuten verstreken waren., tyerwijl er volgens ons nog acht minuten te spelen te waren.
 
Opstelling DFC 4: Doel Murat, achter Siegmund, Glenn, Ramon(Azaad) en Rishi (Derk);  middenveld Djurmy, Aroen B,  Hans en Kenned; voorhoede Hasselbaink (Ule ), Anthonie.  Martin speelde niet gespeeld wegens rugblessure. Grensrrechter Alfons (ook knieblessure).  Imro K. spierbless, Aroen Rams. (griep) beterschap. Atilla en Clydel(afwezig).
 
*Komende zaterdag om 15.00 uur tegen Nieuw-Lekkerland. Aanwezig bij DfC tussen 13.30 en 14.00 uur. Donderdag trainen om 19.30 uur. Wij wensen Siegmund en Shardha een hele fijne vakantie toe.
Onze vakantie naar Surimaribo gaan wij over 3 weken reserveren. Het  uit eten met partner is gepland  26 november a.s. Eventuele suggesties graag bespreekbaar maken bij Djurmie, Kenned en Rishsi. (Tekst Henk Ramesar).
 
**Tot slot wensen wij van DFC 4 wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg heel veel sterkte toe. Dat hij zo spoedig mogelijk terug is op zijn oude stekkie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com