DFC 4 blijft sterkste in duel met Nieuw Lekkerland 8 (2-1)

16 oktober 2011 728x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 blijft sterkste in duel met Nieuw Lekkerland 8 (2-1)

Een zonnig zaterdagmiddag met goed georganiseerd voetbal waarbij vooral de laatste linie een uitstekende prestatie neerzette.  Behoudend voetbal op onze helft en een paar keer in het doelgebied van de tegenstander komen resulteerde tot doelpunten.

Nieuw Lekkerland liet wat steken vallen in de achterhoede, ons middenveld en voorhoede konden echter alleen gestopt worden door lichte overtredingen. In de 25 ste minuut kopte Djurmy uit een corner 1-0. Na de rust in de 55ste minuut maakte Anthonie 2-0 middels een strak schot . Lekkerland werd steeds gevaarlijker, maar Glenn die bleef heel rustig als laatste man en Aroen R (als bijnaam Aroenata) won als voorstopper alle duels en was tevens de beste man op het veld.
 
Aroen B en Djurmy, die op de buitenkant middenveld goed aanspeelbaar waren, gaven Ramon de gelegenheid om door te stomen en met Kenned keer op keer gevaarlijk te worden. De 60 jarige Ule viel nog in en Ottie die na een knieoperatie zijn rentree maakte, had een hoek voor het kiezen, maar schoot recht op de keeper.  (Verslag Henk Ramesar).
 
Opstelling DFC 4: doel Murat /achter Glenn-Aroen R-Azaad en Rishsi  / middenveld Ramon-Djurmy-Aroen B en Kenned  / voor Anthonie en Hasselbaink. Ingevallen Ule-Ottie en Said. Afwezig: Atilla, Alfons,  Martin, Derrik, Claydel, Sigmond (zit momenteel in Azië)en Randy  (zit in Surimaribo en volgt alles op de voet). Blessure: Imro Karansing.

 

**Volgende week zaterdag is er bekerprogramma, voor ons dus een vrije zaterdag. Aanstaande donderdag hebben we kantinedienst, dus een om 19.00 uur bij DFC. We gaan wel trainen. Daarna lekkere Surinaamse broodjes.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com