DFC 2 klopt concurrent soeverein en is meteen koploper met 21 uit 7

26 oktober 2011 806x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 klopt concurrent soeverein en is meteen koploper met 21 uit 7

DFC 2 tikte een van de concurrenten in de strijd om het kampioenschap en de daaraan gekoppelde promotie vanmiddag op soevereine wijze flink op de vingers. SC Amstelwijck 2 dat verrassend was opgeklommen naar de derde plaats op de ranglijst kreeg met 3-0 klop na een 1-0 ruststand.

Met een maximale score van 21 punten uit 7 wedstrijden kan Het Tweede zich nu ook als koploper opmaken voor hét topduel met EBOH 2 volgende week zaterdag. De Schenkeldijkers verspeelden vanmiddag immers twee punten aan Wieldrecht 3 in een doelpuntrijke derby (3-3).
 
Trainer Robert Mohan toonde zich na afloop van de stadsderby met SC Amstelwijck 2 dik tevreden. Zijn ploeg had conform opdracht van begin tot eind geconcentreerd en gedisciplineerd gepresteerd. ,,De overwinning was dik verdiend. Er was bijna sprake van eenrichtingsverkeer. Ik ben vooral tevreden dat we geconcentreerd hebben gespeeld en alle neuzen inmiddels dezelfde kant op wijzen. Dat is vooral belangrijk met het oog op het treffen met EBOH volgende week´´, aldus de oefenmeester.
 
Na sterk eendrachtig voorbereidend werk van Robin Ramesar en Marlon Kramer kon Davut Sahan voor rust de score openbreken (1-0). Na de hervatting tekende invaller Bart Vosselman geheel in zijn stijl de 2-0 aan waarmee het verzet van SC Amstelwijck definitief was gebroken. Een andere invaller, Sabit Kayhan, bepaalde de eindstand op 3-0 na een wervelende voorbereidende actie van Mark Jongeneel. Die slalomde fraai langs drie tegenstanders om op maat af te geven aan een attente Sabit.(Verslag Fvd)
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Arvind Ramesar, Rubén Schot (foto-inzet), Thomas van Brakel, Mark Jongeneel, Halil Bucgun, Marcel van Nes, Said el Massaou (55m Sabit Kayhan), Robin Ramesar (55m Maarten Zilverschoon), Davut Sahan (46m Bart Vosselman), Marlon Kramer.
 
Uitslagen Res. 3de klas vandaag: DFC 2 – SC Amstelwijck 2 3-0, ZBC´67 2 – Seolto 2 1-1, Drechtstreek 3 – Dubbeldam 2 afg, Heerjansdam 4 – Oranje Wit 4 7-1, Pelikaan 4 – Papendrecht 2 3-4, Wieldrecht 3 – EBOH 2 3-3.
Stand: DFC 2 7-21, EBOH 2 8-20, Papendrecht 2 8-16, Amstelwijck 2 8-15, Wieldrecht 3 8-12, Heerjansdam 4 8-11, Drechtstreek 3 7-10, Oranje Wit 4 8-10, Dubbeldam 2 7-7, ZBC´67 8-5, Pelikaan 4 7-3, Seolto 2 8-1.
Zaterdag 5 november: Dubbeldam 2 – Papendrecht 2, SC Anmstelwijck 2 – Drechtstreek 3, EBOH 2 -. DFC 2, Oranje Wit 4 – ZBC´67 2, Seolto 2 – Wieldrecht 3, Heerjansdam 4 – Pelikaan 4.
 
**Voor een overzicht van de uitslagen van alle DFC-(jeugd)wedstrijden van vandaag zie de link Uitslagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com