DFC 2 boekt zesde zege op rij*Concurrent Papendrecht 2 met 4-0 geklopt

19 oktober 2011 748x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 boekt zesde zege op rij*Concurrent Papendrecht 2 met 4-0 geklopt

DFC 2 blijft uitstekend presteren. Vanmiddag won de ploeg het belangrijke inhaalduel tegen Papendrecht 2 met 4-0 na een 2-0 ruststand. Papendrecht staat derde op de ranglijst, DFC 2 met nu de maximale score van 18 punten uit 6 duels tweede. Wint Het Tweede volgende maand ook de inhaalbeurt bij Pelikaan 4 dan neemt het de leiding over van EBOH 2.

DFC 2 is dus bezig aan een indrukwekkende seizoensstart. Tegen titelconcurrent Papendrecht 2 was de ploeg van begin tot eind heer en meester. Met name in de eerste helft werd uitstekend gespeeld. Er werd niets weggeven terwijl aanvallend Papendrecht steeds onder stevige druk werd gezet. Robin Ramesar opende de score door uit een vrije trap van Sabit Kayhan fraai binnen te koppen: 1-0. Later zette Robin rechtstreeks uit een vrije trap ook de 2-0 op het scorebord.
 
Na de hervatting bleef DFC drukken. Dat resulteerde in nog twee prima treffers die beide op naam kwamen van Davut Sahan, waarvan de 3-0 na een assist van Robin Ramesar. In het slotkwartier toen Papendrecht de witte vlag al lang had gehesen, deed DFC het kalmpjes aan en trok het de dik verdiende zege probleemloos naar het eindsignaal.
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Arvind Ramesar, Mark Jongeneel, Rubén Schot, Marlon Kramer, Sabit Kayhan, Marcel van Nes, Said el Massaou, Robin Ramesar, Davut Sahan, Bart Vosselman.
Wissels allen na rust: Halil Bucgun (voor Robin Ramesar), Elten Kiene (voor Davut Sahan) en Maarten Zilverschoon (voor Bart Vosselman).
 
Uitslagen Res. 3de klas vandaag: Inhaalronde met DFC 2 – Papendrecht 2  4-0, ZBC 2 – SC Amstelwijck 2 0-2.
 
Stand: EBOH 2 7-19, DFC 2 6-18, Amstelwijck 2 7-15, Papendrecht 2 7-13, Wieldrecht 3 7-11, Drechtstreek 3  7-10, Oranje Wit 4 7-10, Heerjansdam 4 7-8, Dubbeldam 2  7-7, ZBC´67 7-4, Pelikaan 4 6-3, Seolto 2 7-0.
 
29 Oktober: ZBC´67 2 – Seolto 2, DFC 2 – SC Amstelwijck 2 (12.15u), Drechtstreek 3 – Dubbeldam 2, Heerjansdam 4 – Oranje Wit 4, Pelikaan 4 – Papendrecht 2, Wieldrecht 3 – EBOH 2.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com