Cor van Dijk wint tweede ronde Klaverjascompetitie DFC

12 oktober 2011 703x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cor van Dijk wint tweede ronde Klaverjascompetitie DFC

De tweede ronde van de Klaverjascompetitie DFC is gewonnen door Cor van Dijk. Hij scoorde 5256 punten. ,,Het was een rustige avond mede door verjaardagen en de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal´´, meldt medeorganisator Peter Geijp.

De uitslag was als volgt: 1 Cor van Dijk 5256 punten, 2 Henk Visser 5058, 3 Ton van Son 4976, 4 Jan Breet 4788 en 5 Sylvia Vuik 4781.
 
De volgende (derde) ronde van de Klaverjascompetitie DFC is gepland op vrijdagavond 28 oktober, uiteraard weer in het clubgebouw.  Inschrijven kan vanaf half acht, om acht uur wordt geloot en begint het kaarten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com