Arie Hoornweg na ziekenhuisopname zeer content met vele DFC-reacties

8 oktober 2011 744x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Arie Hoornweg na ziekenhuisopname zeer content met vele DFC-reacties

Wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg van DFC is zeer positief verrast door de vele reacties die hij de voorbije dagen ontving na zijn ziekenhuisopname in Turkije. Hij maakt het inmiddels naar omstandigheden redelijk.

,,Namens mijn vrouw wil ik bij deze iedereen bedanken voor het meeleven en de vele fijne, bemoedigende mailtjes en zo. Verder kreeg ik ook een heel mooi bloemstuk van het bestuur van DFC met opbeurende tekst. Mijn vrouw en ik waren diep onder de indruk´´.
 
Toen hij na een korte vakantie zich op het vliegveld Dalaman meldde voor de terugvlucht naar Nederland kreeg Arie te kampen met hartritmestoornissen. Na een eerste diagnose werd hij voor nader medisch onderzoek opgenomen in een Turkse ziekenhuis. Dinsdag mocht hij ´begeleid´ met zijn vrouw alsnog terugvliegen naar Nederland. In zijn vertrouwde Dordtse omgeving werkt hij aan verder herstel. Dat kan in de praktijk betekenen dat hij het met zijn activiteiten voor DFC wat rustiger aan zal doen.
 
Arie, die vorige maand 67 werd, afgelopen weekeinde vanuit het ziekenhuis in een telefoongesprek met website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Na een hartfilmpje en hartecho zijn de ritme-stoornissen inmiddels onder controle. Wel moet ik het de komende tijd rustig aan doen. Mogelijk mag ik zondag dan wel maandag het ziekenhuis weer verlaten en beginnen aan de terugvlucht naar Nederland. Mij is aangeraden het ook daar de komende tijd kalm aan te doen. Mijn vrouw verblijft zolang ik daar ben opgenomen bij me in het ziekenhuis.´´
 
Fred van Dongen: ,,Ik neem aan ook namens DFC te spreken als ik je de komende dagen veel sterkte wens. Nu even een tijdje aan jezelf en je gezondheid in bijzonder denken. Oftewel rustig aan doen, want ook DFC is gebaat bij een goed herstelde wedstrijdsecretaris´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com