2 F (3): Sterk DFC zet Wieldrecht na de hervatting voor een kansloze missie

15 oktober 2011 1417x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (3): Sterk DFC zet Wieldrecht na de hervatting voor een kansloze missie

*Vervolg wedstrijdverslag – Wieldrecht probeerde moedig maar doelloos zich terug te vechten. Het bleek een kansloze missie omdat het de thuisploeg aan kwaliteit en inventiviteit ontbrak. Bovendien ontpopte DFC-doelman Michael Bekkers zich als een spelbreker van de Wieldrechtse intenties door alle hoge ballen bekwaam en zelfverzekerd uit de lucht te plukken voordat een Wieldrechts hoofd kon toeslaan.

De betere kansen bleven voorbehouden aan een superieur DFC dat de derbywinst nog extra glans gaf via Franklin Wielingen. De doorgebroken Appie Güler werd gevloerd, maar zag tot zijn en ieders verbazing dat de arbiter het vergrijp slechts afdeed met geel. Veel schoot Wieldrecht niet op met die coulance want uit de vrije trap ontstond een rommelige situatie binnen de zestien waarin Franklin de rust zelve bleef en droog de 0-4 binnenknalde.
 
DFC bleef heer en meester. Trainer Paul Koster beloonde zijn scherpschutter Marvin Hooplot kort voor tijd nog met een verdiende publiekswissel. Even daarvoor had hij een moegestreden maar prima draaiende Hamza Zourakhti vervangen door Mo Al Salman. Beiden vierden vandaag hun rentree na langdurige blessures.
 
Wieldrecht – DFC 0-4 (0-1) – Scoreverloop: 4m Marvin Hooplot 0-1, 47m Marvin Hooplot 0-2, 53m Appie Güler (strafschop) 0-3,78m Franklin Wielingen 0-4. Scheidsrechter: R. van Rumpt (Zaltbommel).
Wieldrecht: Michel Bezemer, Floris Vermaat, Raoul Ramjiawan, Dave Quarton, Lennard van Geel, Ricardo van den Bos, Daan Doomen, Ferry van der Wulp, Jordi Palit,Daan Vegt, Ralph Verschuren. Wissels: Peter van der Schalie, Tom Vegt, Terence Kliphuis, Ralpp van Vuuren.
DFC: Michael Bekkers, Cliften Sewpersad, Patrick Bijl, Suleiman van der Straaten, Chris Cijntje, Erik Vos, Merijn van Groesen, Hamza Zourakhti (75m Mo Al Salman), Franklin Wielingen (88m Robin Ramesar), Marvin Hooplot (85m Bart Vosselman), Appie Güler. Wissels: Rudolf Peute, Mark Jongeneel, Marco van Woerkom.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com