Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 F (2): Onrechtvaardig behandeld DFC blijft op basis van karakter overeind
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 F (2): Onrechtvaardig behandeld DFC blijft op basis van karakter overeind

1 oktober 2011 743x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (2): Onrechtvaardig behandeld DFC blijft op basis van karakter overeind

Door Fred van Dongen

DFC hinkte na afloop van het duel met Hardinxveld op twee gedachten. Het 2-2 gelijkspel in de uitbeurt viel zonder meer in de categorie verdienstelijk. De ploeg speelde dik vijftig minuten lang immers met een man minder maar wist op een combinatie van karakter en kwaliteit toch zonder nederlaag de eindstreep te bereiken (2-2).
 
Hoe anders was de pot verlopen indien scheidsrechter Van de Luijtgaarden vooral na de hervatting minder inconsistent fluitgedrag had getoond. Nu leverde hij regelmatig broddelwerk af met foutieve beoordelingen die met name voor DFC nadelig uitvielen.
 
De jarige DFC-trainer Paul Koster had voor een verrassende basisopstelling gekozen, mede omdat een aantal vaste waarden wegens (lichte) blessures ontbraken. Na de fase van gewennen en aftasten bleek DFC ook in de alternatieve samenstelling kwalitatief meer in de mars te hebben dan de opponent. Hardinxveld bleek een povere ploeg die leunde op inzet maar nauwelijks tot creatieve aanvalsacties kwam.
Na pakweg tien minuten nam DFC al verdiend de leiding. Franklin Wielingen goochelde technisch gaaf op rechts als een volleerde slalom-skiër door de Hardinxveldse linies om pasmaat af te leggen op Aron de Keijzer. Die bekroonde Franklins fraaie actie met een koele treffer: 0-1.
 
DFC bleef met beter verzorgd veldspel de bovenliggende ploeg. Het leverde lichte maar geen zware dreiging op voor een Hardinxveld dat zelf nauwelijks gevaarlijk in de buurt van DFC-doelman Michael Bekkers wist te komen. Zo ontstond een duel zonder veel opwindende momenten.
 
Pas ver in blessuretijd ontstond weer reuring. Arbiter Van de Luijtgaarden bestrafte wel heel lichtvaardig een actie van DFC´s doelpuntenmaker Aron de Keijzer met een gele kaart. Het betekende Arons tweede en dus einde verhaal. Met tien man moest DFC verder in de strijd. Tot overmaat van ramp ontstond uit de vrije trap enige verwarring voor het Dordtse doel waarvan Christiaan Verschoor namens Hardinxveld maximaal profiteerde: 1-1.
 
*Vervolg zie: DFC pakt ondanks een man minder in slotfase nog bijna de overwinning
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com