2 F (2): DFC moet terecht meerdere erkennen in sterk optredend WNC (0-1)

19 oktober 2011 811x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (2): DFC moet terecht meerdere erkennen in sterk optredend WNC (0-1)

Ongemerkt was DFC´s inhaalwedstrijd vanmiddag thuis tegen WNC een topper geworden. Beide ploegen triomfeerden immers afgelopen zaterdag op meer dan overtuigende wijze waardoor posities op de drie bovenste plekken op de ranglijst voor beide clubs in het vizier waren gekomen.

Het betekende dat beide teams zich extra gemotiveerd hadden voorbereid. In het eerste bedrijf bleek WNC z´n huiswerk net iets beter te hebben verricht. De Waardenburgers presenteerden zich wat agressiever dan de thuisformatie. Het optreden van WNC oogde net iets volwassener – de ploeg toonde zich meer als een eenheid.
 
DFC creëerde nauwelijks mogelijkheden. Toch kreeg spits Marvin Hooplot een opgelegde kopkans die hij evenwel niet wist te verzilveren. WNC toonde zich wat trefzekerder. Na ruim een half uur bekroonde Axel Brown het lichte overwicht met de 0-1. Bij DFC viel voor rust vleugelverdediger en aanvoerder Cliften Sewpersad met een spierblessure uit toen hij ultiem een gevaarlijke actie van WNC moest ontregelen. Marco van Woerkom verving hem waardoor enige aanpassing in DFC´s laatste linie noodzakelijk was.
 
Met het inbrengen van Aron de Keijzer voor Franklin Wielingen probeerde DFC na de hervatting het tij te keren. De gasten hielden hun linies evenwel knap gesloten, er was voor DFC geen doorkomen aan. In de slotfase perste DFC er nog een offensief uit vanuit de gedachte ´alles of niets´.
 
Het bood de Waardenburgers ook regelmatig een zee aan ruimte waardoor WNC zich als de gevaarlijkste ploeg kon ontpoppen. DFC-doelman Michael Bekkers zorgde met knappe acties er voor dat de hoop in de Dordtse harten levend bleef. Het bleef evenwel bij hoop omdat WNC zich niet liet verrassen en als verdiende triomfator de kleedkamer kon binnenstappen. (Verslag mmv Cees van der Sluis en Ton Lucas)
 
DFC – WNC 0-1 (rust 0-1) – 32m Axel Brown 0-1. ScheidsrechterHarskamp (Lexmond), die uitstekend floot, gaf geel aan Patrick Bijl van DFC.
DFC: Michael Bekkers, Cliften Sewpersad (35m Marco van Woerkom), Patrick Bijl, Suleiman van der Straaten, Chris Cijntje, Erik Vos (80m Merijn van Groesen), Hamza Zourakhti , Mo Al Salman, Franklin Wielingen (46m Aron de Keijzer), Marvin Hooplot, Appie Güler.  Wissels niet ingezet: Rudolf Peute, Bart Vosselman.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com