2 F (1): DFC thuis geklopt door WNC*Drechtstreek na zege weer alleenheerser

22 oktober 2011 886x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): DFC thuis geklopt door WNC*Drechtstreek na zege weer alleenheerser

DFC beëindigde vanmiddag het inhaalduel met WNC met een 0-1 nederlaag. De formatie van trainer Paul Koster miste zo de gehoopte aansluiting met de top in de tweede klasse F. WNC steeg door de verdiende zege naar de tweede plaats achter het ongenaakbare Drechtstreek.

Dat greep weer de soevereine macht in 2 F door Schelluinen met 2-3 de baas te blijven. Het treffen in Schelluinen werd vorige week bij een 1-2 stand in de 57ste minuut gestaakt wegens een blessure van de scheidsrechter. Vanmiddag werd het duel uitgespeeld en bleven de Papendrechters knap aan de winnende kant van de score staan.
 
Bij winst kon DFC vandaag over WNC heenspringen naar de vijfde plaats in het klassement op slechts luttele afstand van de gevestigde orde. Het mocht helaas niet zo zijn, waardoor DFC nog steeds verstoken is van de eerste thuiszege.
 
Uitslagen 2 F vandaag: Inhaalronde DFC – WNC 0-1, Schelluinen – Drechtstreek 2-3.
Stand: Drechtstreek 7-16, WNC 7-15, Meerkerk 7-13, Capelle 7-13, Pelikaan 7-13, GJS 7-12, DFC 7-9, Altena 7-9, Hardinxveld 7-9, Schelluinen 7-7, Groote Lindt 7-7, Wieldrecht 7-5, GDC 7-5, Ameide 7-4.
Programma zaterdag 29 oktober: Drechtstreek – Altena, Groote Lindt – WNC, GDC – Schelluinen, Hardinxveld – Wieldrecht, DFC – Pelikaan (15.00u), Ameide – SV Capelle, GJS – Meerkerk.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com