Site uitgebreid met actuele teamfoto´s van DFC 4 en 5, DFC E3 en de Kabouters

5 september 2011 2725x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Site uitgebreid met actuele teamfoto´s van DFC 4 en 5, DFC E3 en de Kabouters

Update – Onder het menu Teamkeuze van de DFC-site (rechts bovenin) staan de resultaten en het programma van elk DFC-team in een apart blok vermeld. Daar vind je ook de betreffende teamfoto´s.

Nu het seizoen is begonnen wordt hard gewerkt aan het actualiseren van deze foto´s. Afgelopen weekeinde ontvangen we actueel beeld van DFC D1, DFC E3, de DFC-kabouters en de seniorenteams DFC 4 en DFC 5.
 
De jeugdleiders van de teams  (D2, D3, MB2 en MB1) zonder recente groepsfoto, is verzocht ook actuele teamfoto´s aan te leveren. De eindredactie van de website hoopt zodoende het pakket actueel beeld volgende week verder uit te breiden. De teamfoto´s kunnen worden gemaild naar: fre.do@inter.nl.net
 
 *JEUGDRUBRIEK – Wie zo snel mogelijk berichtgeving over de DFC-jeugd (wedstrijdverslagen en dergelijke) wil opzoeken, adviseren we onder de link Toon Onderwerp de categorie Jeugd aan te klikken. Je komt dan rechtstreeks bij het Jeugdoverzicht en hoeft niet meer door te scrollen op de hoofdsite.
Via die weg kom je bv ook direct bij al het klaverjas- en carnavalsnieuws.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com