PUPIL VAN DE WEEK: Headley Gerritsen (10) Pupil bij DFC – Ameide

15 september 2011 1102x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PUPIL VAN DE WEEK: Headley Gerritsen (10) Pupil bij DFC – Ameide
Headley Gerritsen was vandaag Pupil van de Week bij DFC – Ameide. Hij is 10 jaar, speelt in de E2 en is ongeveer een jaar lid bij DFC. Zijn leider had hem voorgedragen vanwege zijn goede spel van afgelopen zaterdag. DFC E2 zegevierde toen knap met 2-1 over stadgenoot EBOH E2.
 
Headley speelt in E2 als verdediger en middenvelder. Dit doet hij met grote passie, aldus zijn leider. ´Hij oogt stil maar is een harde werker op het veld, hij kan tegen een bal heel hard en gecontroleerd trappen. Hij heeft geen een training gemist en was bij de twee wedstrijden aanwezig.´´
 
Omdat de kinderen en de trainer aan elkaar moest wennen verloor E2 de eerste wedstrijd. De tweede wonnen ze echter met 2-1. ,,De kinderen hebben hard gewerkt voor die zege, met name Headley. Hij liet bijna niemand door en wist goed overzicht te houden.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com